HUB/23 ofera gratuit 3 pachete START pe luna septembrie

Posted by

Pregatim multe surprize pentru luna septembrie si, pentru ca vrem sa dezvoltam comunitatea HUB/23, am decis sa organizam un concurs prin care vom oferi 3 pachete START (cu toate beneficiile de rigoare incluse) catre 3 tineri antreprenori dornici sa isi dezvolte afacerea sau sa invete lucruri noi de la cei prezenti deja in comunitate. Oricum, in toamna aceasta am pregatit mai multe surprize, se va organiza la HUB/23 si un blogmeet, o sa aflati detalii in 2-3 zile, se vor face si alte evenimente, dar pastram o parte din surprize pentru un anunt ulterior.

Pentru a te putea inscrie in concurs, tot ce trebuie sa faci este sa accesezi pagina de concurs (click aici) si sa completezi formularul de inscriere. Concursul se desfasoara in perioada 22 – 29 august 2017, iar castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti.

Imi doresc ca acest concurs sa se desfasoare cu regularitate si, de asemenea, pe viitor sa creasca fie numarul de abonamente oferite, fie numarul de luni in care oferim (gratuit) abonamente la HUB celor aflati la inceput de drum. De asemenea, zilele urmatoare vom anunta si o parte din evenimentele care vor avea loc la HUB/23 in luna septembrie.

Pentru ca imi place sa imi provoc cititorii, vreau sa imi spuneti ce alte avantaje sau beneficii credeti voi ca ajuta un antreprenor aflat la inceput de drum sa isi dezvolte mai rapid afacerea.