„24” (2001-2002) – Seria 1

Posted by

Mai de gura unui prieten, mai ca in afara de Battlestar Galactica restul serialelor care le urmaresc sunt in pauza, am inceput sa urmaresc si acest serial.

Prea extraordinar nu este, nici nu prea ar avea cum sa fie avand in vedere ca nu este SF, dar oricum comparativ cu Prison Break e destul de slabut. Cel putin seria 1, ca tot prietenul asta al meu care il lauda cica de la seria 2 incepe sa fie super tare.

Ce e interesat la film este ca o serie (cel putin prima seria asa este) prezinta in 24 de episoade, cele 24 de ore ale zilei. Si daca suntem obisnuiti ca in alte filme politia, fbi-ul, sai alcineva alearga hotul cateva saptamani, aici totul se intampla foarte rapid, foarte multe evenimente. Si asta creaza o tensiune destul de interesanta.

Pe scurt un oarecare senator Palmer este pe care sa fie ucis, eroul principal lucreaza la o divizie mai speciala Antitero, legaturi, conexiuni, santaje si tradatori, rapiri.

Pentru cine e amator de filme de actiune, totusi filmul are actiune. Ii dau nota 8.5.

One comment

  1. Cam tarziu, nene. Sezonu unu a aparut acum aproximativ 7 ani. Si da, prietenul tau arfe dreptate. E misto. Uita-te in continuare 😉

Comments are closed.