Maine imi iau telefon

Posted by

Abia astept ziua de maine, cand urmeaza sa imi iau un nou telefon. Am zis ca nu mai imi iau cine stie ce caramida care face 1000 de lucruri si ca iau un telefon mic la care sa zic doar alo. Dar asta doar am zis, ca telefonul care e pe drum, e tot mare si tot destept. Ca si data trecuta si acesta e defapt un computer care are si telefon. Desi sunt fan nokia, nu am fost cel mai incantat de sistemul de operare symbian. Asa ca a trebuit sa ma indrept spre alta marca de succes si anume HP iPAQ.

Deocamdata pana nu am telefonul nu vreau sa va dau detalii despre el decat in mare ca are procesor puternic, camera de 3.2 megapixeli. gsm, wireles, gps, touchscreen, windows mobile 6. Cam tot ce poate avea un aparat care tre sa faca de toate.

Singura problema la el e ca a trebuit sa iau toate magazinele virtuale la rand si de 3 zile tot caut o firma care sa il aiba pe stoc. In sfarsit azi am dat de o firma care sa il aiba, Defapt il are in vama si maine dupamiaza cand ma duc cu banu peste ei or sa il aiba.