5 invitatii la Internet & Mobile World 2012 pentru cititorii Haotik.ro

Posted by

 Saptamana viitoare (19-21 septembrie) are loc la Romexpo unul din cele mai interesante evenimente din domeniu, Internet & Mobile World 2012. Si spun interesant, pentru ca se afla la prima editie, dar are multe nume grele in cadrul celor 3 zile de conferinte si prezentari din domeniul tehnologiei.

Pe scurt: 70 de seminarii, 75 de expozanti, 3 zile de conferinte si aproximativ 3000 de participanti la eveniment (din estimari). Nume precum  R/GA, Sapient, Dentsu, Facebook, Google, IBM, Ericsson, Microsoft, Omnilogic și Oracle deschid seria de conferinte. Sunt peste 30 de speakeri internationali.

Cu asemenea cifre ca cele de mai sus, nu mai e nevoie de nicio recomandare din partea mea, e clar ca merita sa participi. Intrarea se face pe baza de preinregistrare, iar biletele pot fi comandate aici. Daca iti doresti sa participi si nu ai banii pentru bilet, convinge-ma printr-un comentariu in care sa imi spui de ce vrei sa participi la acest eveniment si te poti alege cu o invitatie. Am 5 invitatii de dat cititorilor mei, iar una din ele va merge unui reprezentant al blogului, ceea ce inseamna ca va trebui sa ne dea un scurt text cu ce a vazut si a invatat in cadrul Internet & Mobile World 2012.  Voi anunta zilele urmatoare cine sunt cei cinci.

Sa nu uitam nici sponsorii evenimentului: MEC Global, Omnilogic, Zitec, Outbox, HTTPOOL, White Image, Mind Treat Studios, Microsoft, Padicode, Transart, Simplus, Syscom Digital, Carnation Group, Entersoft, Oracle, VMWare, Softelligence și Pras Consulting.

Si, bineinteles, nici partenerii media ai evenimentului: Ziarul Financiar, Business Magazin, Mediafax, Radio Guerilla, AdHugger, Agora, Arena IT, BBC Science Focus, B2B Advertising, Business24.ro, CHIP, Cariere, Comunicatedepresa.ro, ComputerWorld.ro, Comunicatii Mobile, Connect, Digital Trends, Elevate, Fokus Digital Services, HIT.ro, IQads, IT Trends, Money Channel, Money.ro, Money Magazine, MarketingPortal.ro, Mobile-news.ro, Market Watch, Manager.ro, News Outdoor, Playtech.ro, PC World, Rentrop&Straton, Startups.ro, Trafic.ro, Transfer.ro, Zona IT, Ziare.com, The Industry, Ulise.ro.

6 comments

  1. Mereu am fost interesata de cum functioneaza un business ca Facebook sau Google sau orice alta compania online mare. In plus ar fi o experienta interesanta per total.

  2. Pentru ca doresc sa aflu noile tendinte in Mobile. Pentru ca ma intereseaza daca developerii fac layout-uri responsive sau e mai bine pe subdomeniu, daca baietii de la Buntstudios s-au apucat sa faca SEO for bussiness, campanii de mobile ale site-urilor …si pot sa scriu destul de mult aici

  3. vreau si eu sa vin din motive, varii, adcai sunt fan mobile, nu ma pot desparti de telefon nici macar sa ii schimb ecranu (are un pixel mort) si vreau sa mai vad ce drăcovenii au mai aparut 🙂

  4. Sa-ti tin de urat (ca n-am cum de frumos :)) ) si sa aflu ce mai e nou in domeniu sa pot da sfoara in tara.

  5. Pentru ca imi place sa fiu la curent cu tot ceea ce este nou in domeniu – pentru ca speakerii sunt interesanti si sunt sigura ca as afla multe lucruri noi. Si as intalni oameni cunoscuti 🙂

Comments are closed.