7 ani de blogging

Posted by

blog_3000_articole In urma cu 7 ani, exact la aceasta ora, apasam pentru prima oara butonul de publish si publicam primul meu articol. Primul meu articol, primul meu blog. Momentul in care as putea spune ca s-au nascut doua mari pasiuni ale mele, cea pentru blogging si cea pentru tehnologie. E drept ca pasiunea pentru tehnologie era mult mai veche, dar cred ca astea au fost primele momente cand cele doua s-au imbinat.

Norocul face ca acel articol si acel blog sa mai existe inca si in ziua de azi. Acest prim articol il puteti vedea aici, nu e mare lucru de capul lui, pana ieri nu a avut nici macar un titlu, i-am pus eu un „Welcome!”. V-am vorbit despre el si anul trecut, doar ca de data asta am venit cu o mica surpriza, un video care arata de unde a inceput de fapt totul.

Nu am reusit sa-l fac dintr-o singura bucata, ca mereu se gasea cate o balba care sa imi impleticeasca limba si sa imi incurce planurile. E facut din 3 bucati, dar din fericire unul din „cut-uri” nu se vede absolut deloc. I-am pus si putina muzica pe fundal, in speranta ca mai astup fosnetul care se aude, in afara vocii mele.

Oricum, am fost fericit sa mai pot scrie inca o data pe un smartphone care mi-a fost atat de drag la vremea aceea. Pana de curand a fost singurul telefon cu care ma duceam seara la culcare si il puneam la capatul patului pe noptiera, pentru a-mi fi aproape. Da, probabil ca ati ghicit, Samsung Note 2 e singurul care are parte de acelasi tratament.

Nu stiu ce sa va mai spun, am multe povesti frumoase din vremea aceea. O viata linistita si lipsita de griji. Poate o sa le impart cu voi vreodata. Acum probabil intelegeti de ce am mai bine de 6 ani jumatate de cand scriu pe acest blog, probabil intelegeti si de ce am si un blog de tehnologie, DigiPedia.ro, as putea spune ca e o continuare a unui proiect mai vechi, mult mai vechi.

Si, pentru ca stiu ca sunteti nerabdatori, sa porneasca filmul:

9 comments

  1. Felicitari, 7 ani e o perioada buna de timp in comparatie cu aproape 3 ani ai mei 🙂 La cat mai multi iti doresc.

  2. Multi ani inainte. Eu mai am foarte mult de mancat pana cresc in blogging. Mai ales cu blogul cel nou. Cel de IT deja are 9 luni aproape.

Comments are closed.