7 ani… un drum spre o alta scena

Posted by

laura-stoica Uneori uitam atat de usor. Si nu o sa spun ca am fost cel mai mare fan sau chestii de genul asta. In general nu prea sunt fanul cantaretilor, chiar daca sunt cativa care imi plac. Nu pot sa spun ca am trait cu melodiile ei, dar mi-au placut. Ieri s-au facut 7 ani de cand Laura Stoica a trecut grabita spre o alta scena. Multumesc Sabinei pentru ca ne-a reamintit.

Flashmob-ul facut in centrul vechi al capitalei m-a impresionat insa profund. Pentru ca am vazut acolo niste oameni care nu mai ies atat de des in fata, dar care au facut si fac parte dintr-o mare famile. O familie frumoasa, care la un moment dat ne-a incantat viata si adolescenta prin cantecele lor. Restul cuvintelor nu-si au rostul, va invit sa urmariti inregistrarea de mai jos.

3 comments

  1. Nu stiu, mie nu mi-a placut ce-au facut aia in strada. Facut special pentru camerele tv. Au venit zambind, razand, si-au dat mana, au fost vazuti, filmati, dupa care probabil au continuat distractia prin vre-un club. O lumanare, ceva, un Dumnezeu s-o ierte? Un drac baltat!

Comments are closed.