70% reducere la advertorialele despre ofertele Black Friday

Posted by

black-friday Dupa cum bine stiti, vinerea viitoare, pe 23 Noiembrie are loc Black Friday, iar magazinele vin cu reduceri masive la majoritatea produselor lor. Ma gandesc ca o situatie win-win-win, din care pot castiga si cititorii, stiind la ce magazine pot gasi cele mai mari reduceri, si clientul caruia i se face reclama si, nu in ultimul rand, si eu ca publisher, castigand ceva banuti de pe urma promovarii acestor magazine.

Asadar, cu aceasta ocazie, am venit si eu cu ceva reduceri pentru agentiile si companiile cu care am mai lucrat, dar de ce nu, si pentru clientii noi care au astfel ocazia sa testeze serviciile oferite de mine la preturi mult mai accesibile.

Asadar, pentru articolele care promoveaza reducerile oferite cu aceasta ocazie, vin cu o promotie de nerefuzat, si anume, o reducere de 70% pentru pretul unui advertorial pe haotik.ro, dar si alte reduceri semnificative pentru pretul bannerelor din diverse zone ale blogului.

Ma gandesc sa ofer astfel de reduceri si pentru alte site-uri pe care le detin in portofoliu, dar astea le pot discuta separat cu fiecare client in parte, in momentul in care ma contacteaza si este interesat.

Am si pentru cititori o scurta provocare, pentru ca nu pot sa le dau cu 70% mai putin text de citit cu ocazia Black Friday, ce va doriti sa va luati cu ocazia acestui eveniment (ca nu pot sa ii zic sarbatoare)? De exemplu, o reducere de 40-50% la Samsung Galaxy Note 2 m-ar face sa il cumpar pe loc.

7 comments

  1. Trebuie sa ai foarte multi bani daca ti le permiti pe toate aceastea chiar si cu o reducere de 50-70% (presupunand ca vor venii magazinele cu astfel de reduceri)

  2. Galaxy Note 2 imi doream, dar nu am avut rabdare pana la Black Friday, asa ca mi l-am luat deja 🙂

    Imi doresc un Nexus 10 sau Note 10.1 ( inca nu m-am hotarat ).

  3. @Alex daca te plictisesti de Glaxy Note II si te gandesti sa-l vinzi, sa imi zici ca-s interesat.

Comments are closed.