Ploiesteanca Miruna Zegheru la Song for Japan

Posted by

miruna_zegheru Despre Miruna Zegheru probabil nu ati auzit pana astazi. Va spun sincer ca nici eu, pana acum 10 minute, cand am aflat ca este din Ploiesti si a impresionat juriul cu talentul ei, la Song for Japan. Dupa cum puteti vedea si in clipul de mai jos, canta foarte bine.

Avem nevoie de oameni ca ea care sa promoveze Romania si mi-a placut extraordinar de mult atunci cand pe scena, undeva in spate, era arborat un steag mare al Romaniei.

O puteti gasi pe facebook, dar si pe twitter.

Restul comentariilor nu-si au rostul, ascultati melodia cantata de ea si apoi dati like daca va place, eu sunt mai mult ca sigur ca o sa va placa la nebunie.

 

Daca doriti sa urmariti intreaga bucata de emisiune cu Miruna Zegheru, va invit sa vizionati si clipul de mai jos, desi daca nu stiti limba japoneza (de parca eu as cunoaste-o), nu cred ca o sa intelegeti nimic din clip:

 

4 comments

  1. Ce mi-a plăcut e că am văzut steagul României în emisiunea aia şi a fost şi menţionat numele ţării noastre de câteva ori în timpul prezentării ei. Iar tipa asta are o voce frumoasă.

Comments are closed.