Webstock 2010 – Sesiunea 2 – live bloging

Posted by

Viitorul Scocial Media – eRepublik – Alexis Bonte

In sfarsit am ocazia sa-l vad si eu pe Alexis Bonte pe real.   Inncepe cu lucrurile rele din Social Media. O lot of noise. Toata lumea filtreaza informatile, deci ar trebuii sa fim mai usor cu zgomotul inutil in social media. The New Spam mesajele din social media. Despre mine. Early adopters saturation. Prezentarea e facuta intr-un mod amuzant si arata tot felul de situati din Social Media.

Za Cloud – – Zoli Herczeg – Microsoft

Sa vedem ce este Coloud Computing in contextul social media.  Perspetivele cloud computi: 1. Ultizitorul de acasa: advertising, reclame. Utilizatoru de business: inscriere, CRM, office. Dezvoltatori: infrastructura, disponibilitate.

Acum ne invata cuvinte noi. Primul SaaS, raspuns corect Haotik, Al doilea cuvand IasA, Raspuns corect Haotik. L a PaaS am zis pas :). Hosting? – ce merita si ce nu merita a fi mutat in cloud. Datacenterele din cloud. Conteaza sa ai clienti foarte mari.

1. Creeaza oportunitati dar si responsabilitati.

2. Aplicatile din cloud invata.

3. Aplicatile din cloud ne ajuta in interactiunile sociale

4. Cloud computing ajuta la aparitia de dispozitive.

5. Inovatile din cloud duc la inovatii pe pamant.

Viitorul web – Vlad Stan

Cati dinte noi ne-am imaginat in urma cu 10 ani ca Internetul  v-a ajunge aici? Lucrurile evolueaza exponential deci este foarte greu sa prevezi lumea peste 10 ani. Ideea cu Singularity e geniala.

Despre „toate” – Dragos Manac

Despre lucruri la care se pricep Romanii, adica despre toate, fotbal, masini si internet.  A trecut repede prin masini si femei, si a ajuns la internet. E foarte tare prezentarea.O sa dezvolt separat. Ideea de baza e sa treci pe outsourcing pentru serviciile la care nu   te pricepi.

Prezentarea asta imi aduce aminte de toate greselile pe care le-am facut cu compania. Cheltuieli, investiti, tot.Cred ca am facut toate greselile pe care le-am enumerat.