Webstock 2010 – Concepts part 1 – live blogging

Posted by

Desi mi-a fost greu sa aleg am ales sa vad ideile noi din online, cel putin prima parte urmand in a doua parte sa ma mut in cona Communication.

Primul proiect – OBA – BuzzMan

1. Guralumii, 2. viral 3 Social Media 4. Strategie. Cam asta pe scurt. Inca nu am inteles exact ce face acest serviciu sincer.

Pe scurt cauta niste Onilne Business Ambasador care provoaca buzz in social media. Un fel de payperpost mai altfel.

2. Buzztwist – Razvan Tarboaca

Ce contine un news release? Ce face buzztwist? La ce e bun? Inca un proiect din care nu inteleg mare lucru, desi nu pot sa spun ca nu am priceput chiar nimic de data asta.

3. The Unit – Ciprian Gavriliu

Diferentele regionale pe diferite zone ale romaniei. Asta suna interesant, poate pricep si eu ceva.

Social Unit un concept interesant mai ales cand vorbim de o audienta regionala. Practic blogerii sau blogurile regionale au foarte mult de castigat cu acest proiect. Ce nu-mi place este faptul ca vor acces la analytics si restrictile de a nu utiliza datele alea in scopuri deortodoxe sunt printr-un simplu contract. Nu suna bine asta.

4. Time Op – Bogdan Bocse

Avem timp mult de pierdut, si il piedem pentru ca putem asta. 15% timp pierdut din cadrul companiei e optim. Cine castiga si cine pierde din Social Media. E interesant Time Op asta, doar ca sper sa mearga si pe linux. In rest cred ca e bine daca iti arata astfel de probleme.

One comment

  1. Deocamdata prioritatea noastra este dezvoltarea aplicatiei web. Dupa atingerea acestui obiectiv, ne vom concentra si pe portari ale trackerului pe Linux si pe mobile (Android, iPhone), in functie de ce ne vor cere clientii.

    Iti multumim pentru feedback 🙂

Comments are closed.