Despre Starea Natiei, situatii toxice in afaceri si antreprenoriat

Posted by

Nu pot sa zic ca am fost sau sunt vreun fan al lui Dragos Patraru, dar mereu am respectat si respect munca pe care o face. Nici la Starea Natiei nu ma uit prea des, pentru ca spune adevaruri care ma scot din sarite si atunci, pentru ca-mi strica starea, am zis ca mai bine nu ma mai uit. Creste tensiunea in mine cand vad cate rahaturi fac astia prin parlament.

Oricum cred ca orice antreprenor s-a lovit macar o data in viata de problema platilor facturilor. Ca asa inteleg unii sa faca afaceri, din pacate. Mereu m-am gandit sa pun aici pe blog companiile si oamenii care au dat dovada maxima de neseriozitate. Nu am facut-o niciodata pentru ca un potential client ar putea sa se intrebe „Daca vreodata nu am bani sa platesc factura si ma face asta in toate felurile pe blogul lui?” si nici nu avea chef sa le explic clientilor ca respectivele cazuri sunt cazuri de nesimtire, nu de probleme cu banii, pentru ca de cele mai multe ori asa sunt.

Cum spune si el in video-ul de mai jos, devenise o situatie toxica intre cele doua companii, situatie toxica cu care si eu ma intalnesc uneori, mai ales in mediul de afaceri local. Tot ce pot sa va spun e ca lucrul cu neprofesionisti iti mananca nervii, timpul, energia si unii partenerii par porniti sa-ti faca rau (e drept ca de cele mai multe ori in mod inconstient) si sa iti puna parca bete in roate.

Eu zic sa urmariti clipul de mai jos si daca simtiti nevoia, sa sustineti canalul lui de youtube; aveti acolo butonul de „Alatura-te” (sau „Join” daca aveti setat browserul pe limba engleza).