Prahova Blog Meet 2014 (ed.1)

Posted by

A venit momentul sa ne vedem din nou. Asadar, cu mic cu mare, daca esti din Prahova, ai un blog sau intentionezi sa-ti faci unul, esti invitat Sambata 10 mai, ora 14:00 la Wolf Pub Ploiesti sa ne vedem la o bere, sa ne cunoastem si sa stam de vorba despre pasiunea pentru blogging. De asemenea, daca ai un blog, as aprecia sa preiei mesajul mai departe pe blogul tau, pentru a afla cat mai multi pasionati de subiect de aceasta intalnire.

Ce trebuie sa faci pentru a participa la blogmeet?

Un singur lucru, sa-mi lasi un comentariu cu numele tau, in care sa-mi confirmi ca participi, si asta cat mai curand posibil, pentru a putea avea si eu un numar estimativ de participanti si sa pot face rezervarea. Legat de rezervare, trebuie sa-i multumesc lui Vlad Petre ca se ocupa el de acest aspect.

De ce?

Probabil aceasta este prima intrebare la care se gandesc multi. De ce acest blogmeet? De ce acum? De ce, dupa ce timp de 2 ani nu s-a mai facut mai nimic in directia asta? Si cred ca raspunsul vine exact din ultima intrebare. Nu am o agenda personala, nu am un interes in organizarea acestui eveniment, pur si simplu vreau sa beau o bere cu vechii prieteni si sa cunosc bloggeri noi. Oricine este binevenit, atata timp cat are blog sau e interesat de acest subiect.

De asemenea, in discutiile pe care le-am avut intamplator pe facebook sau prin tren, a reiesit clar faptul ca se doreste o asemenea reintalnire. Asa ca, daca feedback-ul de la voi a fost ca vreti sa ne vedem, atunci iata ca avem ocazia!

Ce se intampla la un blogmeet?

In general, o mare parte din noi deja ne cunoastem, dar si daca nu cunosti pe niciunul din noi, poti veni linistit la eveniment si o sa te simti ca intre prieteni. Se bea bere sau suc (daca esti minor), se discuta mult pe teme mai mult sau mai putin legate de blogging si eventual la inceput ne prezentam, fiecare ce facem si cu ce ne ocupam, ca sa nu parem chiar niste straini; ultima fiind ideea mea si neagreata de niciunul dintre ceilalti participanti. Pe scurt, o sa fie fun.

Detalii despre locatie

Daca stii unde e Stadionul Ilie Oana (zis si Stadionul Petrolul prin popor), atunci cred ca nu e niciun fel de problema sa gasesti locatia. Altfel, cauta pe GPS strada Alexandru Vlahuta si sub peluza I gasesti sigur Pub-ul despre care ti-am vorbit mai sus.

33 comments

    1. Sunteti bineveniti. Apropo, vezi ca era in spam comentariul tau.

  1. Prin Bucuresti am fost la cateva adunari de gen, dar pe aici, aproape de casa, inca nu am fost la niciuna.

    Ma bag si eu. 🙂

  2. 🙁 mi-ar fi placut sa fac si eu act de prezenta, dar merg la bulgari cu colegii de facultate pe data aia…poate data viitoare!

    1. Or sa mai fie blogmeet-uri in Prahova, dupa cum vezi in titlu, mic in paranteza, scrie ed.1 🙂

    1. Asa, ca ma intreba cineva azi daca am fotograf…. si ma gandeam… oare lumea crede ca fac nunta…. 🙂

    1. Pai te asteptam atunci… vin cu un reminder cu o zi inainte de eveniment sa fiu sigur ca nu uiti.

  3. Aș vrea să-l adaug pe listă și pe-al meu partener, Andrei Anghel, pe care-l tot bat la cap să-și facă blog, căci are multe de spus 🙂 Poate în urma acestei întâlniri ia o decizie 😀

    1. Dragos, eu n-am facut decat sa aplic algoritmul ultimelor blogmeeturi, de aici mi-au rezultat pauzele de vreo 2 ani 🙂
      Sper ca daca ajung pe la orele 15 va mai gasesc la pub.
      ps. foarte elegant mesajul care anunta abonarea la comentarii, e prima oara cand vad genul asta de mesaj.

  4. Din pacate nu am cum sa ajung mai devreme de ora 1630-1700, deci daca se prelungeste pana la acea ora as putea veni (cred ca se prelungeste sigur dupa ce multi nu s-au vazut de ceva timp). Probabil o sa vin si cu o oferta de suport pentru cei care au blog sau doresc unul, sau doresc sa dea o noua fata celui pe care-l au („gratis” ofc 🙂 )…

    1. Eu nu o sa pot fi prezent dar o sa il rog pe fratele meu (Kriogen) sa fie prezent :).

Comments are closed.