A Thousand Words (2012)

Posted by

In caz ca vreti sa vedeti un film cu familia sambata seara, A Thousand Words (O mie de cuvinte) poate fi alegerea ideala. Asta daca nu aveti deja o lista impresionanta de filme de vazut pe proaspat lansatul Netflix. Ma intreb daca eu sunt singurul care nu mi-am facut cont inca la ei.

Filmul este o comedie relaxanta, contine o poveste frumoasa si merita vazut impreuna cu iubitul sau iubita. Eu m-am simtit putin vizat de ideea centrala a filmului, pentru ca in general vorbesc mult, sau imi place sa vorbesc mult. Oricum, dupa acest film, sunt sigur ca vei pune mai mult pret pe cuvintele pe care le adresezi celor din jur si vei fi mai atent la cuvintele pe care le rostesti.

Daca esti pasionat de spiritualitate, probabil ca o sa iti placa si mai mult. Exista in templele tibetane obiceiul de a practica tacerea si de a nu vorbi vreme de mai multe saptamani sau luni. Cumva de acolo cred ca a fost imprumutata si ideea filmului.

O sa ii dau nota 7, v-am spus inca de la inceput ca e un film mai de casa, nu trebuie sa aveti foarte mari asteptari de la el, desi faptul ca il are in rolul principal pe Eddie Murphy face sa fie totusi un film bun. De altfel, numele celebrului actor m-a facut sa aleg sa vizionez acest film. De asemenea, daca ati urmarit serialul Scandal, o sa o recunoasteti de asemenea pe actrita ce joaca in rolul principal in acest serial.

Daca doriti sa achizitionati dvd-ul, il puteti gasi aici la pretul de 50 de lei. Eu zic ca e un pret convenabil, mai ales ca nu vorbeste nimeni in sala (ca la cinema) si parca e altceva cand il vezi din confortul propriului fotoliu.

One comment

  1. Referitor la Netflix. Cu siguranta nu esti singurul care nu si-a facut cont pe Netflix. Foarte multi nu si-au facut pentru ca nu-si permit. 8 euro e foarte mult, dupa parerea mea, cu atat mai mult cu cat nu vezi absolut tot ce apare la nivel de cinema (macar cel produs in SUA, ca sa nu mai zic de restul lumii), ci doar de la anumite case de productie. Iarasi ar fi fost justificat pretul daca iti ofereau filmul exact in ziua lansarii la cinema.
    Altii pur si simplu sunt instinctiv contra spiritului de turma. Iar unii fara scrupule, pur si simplu se intreaba „de ce sa platesc cand pot avea gratis, doar ca sa fiu legal?!?”

    In ce priveste filmul, l-am vazut acum cativa ani. E un film dragut si te felicit pentru ca ai reusit sa treci dincolo de „hahaiala” si sa vezi si substratul filmului. De fapt, ideea unui film, ca si a unui basm, a unei intaplari, e sa poti trage o concluzie, o morala. Dar de cele mai multe ori, superficialitatea oamenilor da o nota puerila moralei, importanta e „hahaiala” (in cazul comediilor”. Da, cuvintele sunt foarte importante, transmit energii. Cu toate astea nu cred ca e un film pentru care sa dai 50 de lei.

    La multi ani! 🙂

Comments are closed.