Abonamentele Vodafone 4G disponibile de azi

Posted by

Astazi, cei de la Vodafone au pus in vanzare abonamentele de 4G LTE. Anuntul vine in urma unei decizii luate de catre cei de la ANCON, prin care se stipuleaza ca este permisa comercializarea serviciilor 4G inca de acum, si nu de la 1 ianuarie.

Pentru acest tip de conexiune sunt disponibile doua modemuri, de fapt unul este modem USB Huawei K5005, iar celalalt, care ma intereseaza pe mine in mod deosebit, este un router wireless Mi-Fi Vodafone R210 (de fapt tot un  router Huawei sub acoperire). De asemenea, serviciile sunt disponibile si pentru tableta Asus Transformer Pad Infinity. Nu inteleg de ce nu e si iPhone 5 pe lista, alaturi de aceste oferte, dar probabil lista de dispozitive se va mari in curand.

Preturile sunt super bune si timp de 3 luni poti utiliza gratuit reteua 4G LTE Vodafone, impreuna cu abonamentele Internet Nelimitat Extra (14 euro) si Internet Nelimitat Profesional (19 euro).

Avand in vedere ca am avut abonamentul de 14 euro inainte sa las modemul prin tren si mergea super bine si pe 3G, merita din plin pentru o conexiune 4G.

Modemul usb este gratuit pentru abonamentul de 19 euro, iar Mi-Fi-ul meu, pe care am pus ochii, costa 89 de euro la acelasi abonament.

Pentru mai multe informatii, vizitati vodafone.ro/4G si asteptam in curand mai multe informatii, poate ma iubeste cineva prin Vodafone si-mi face cadou un hotspot Vodafone si eu sa cumpar doar abonamentul pe 2 ani, ala de 14 euro, ca-s blogger doar, se stie ca bloggerii si studentii sunt #saraci si nu au bani de internet scump.

2 comments

  1. Din cate am inteles eu orice terminal compatibil 4G poate sa activeze extraoptiunea in acest moment, adica si iPhone 5 si Samsung Galaxy S III (sau Note 2 si multe altele).

    Cu atat mai mult cica n-ar fi nevoie de-un abonament special asa ca daca sunteti pe Vodafone si aveti un smartphone 4G, sunati la suport si intrebati cum activati.

    E o singura problema 😐 momentan n-ai semnal 4G decat prin jurul magazinelor Vodafone, de-abia din ianuarie 2013 va fi semnal la nivel national.

Comments are closed.