Află cum mi-a salvat service-ul GSM MobileFIX telefonul

Posted by

Când îți e lumea mai dragă, se întâmplă ceva. Acel ceva îți poate strica toată ziua sau chiar mai mult decât atât, poate fi motivul pentru care va trebui să faci o investiție majoră. Telefonul mobil, cel pe care îl porți mereu cu tine și care îndeplinește atât de multe funcții, dacă s-a stricat s-ar putea să experimentezi una din cele mai urâte zile din viața ta.

Fără să exagerăm, telefonul din dotare este cel pe care ne bazăm mereu. Ne uităm la filme, accesăm jocuri sau diverse platforme de divertisment, suntem prezenți pe social media, cumpărăm cele necesare și lista nu se oprește aici. Cu el lucrăm, cu el ne conectăm la toate conturile posibile. Pentru unii este atât un stil de viață, cât și un mod util de a desfășura munca de zi cu zi.

Când se întâmplă vreo defecțiune la telefonul mobil te poți baza pe service-ul GSM MobileFIX. Ideal ar fi să fii din orașe mari precum București, Brașov, Constanța sau Cluj, asta pentru că aici sunt sediile fizice. Poți însă colabora cu această echipă și altfel, deci nu va mai conta de unde ești.

Repară în 3 zile și trimite prin curier telefonul

Dacă nu ești din unul din acele 4 orașe să poți merge efectiv la sediul fizic, poți opta ca această echipă să îți repare telefonul mobil altfel. Chemi curierul, trimiți telefonul și în 3 zile îl primești înapoi, prin aceeași metodă, reparat.

În schimb, dacă te poți prezența la sediul fizic, ai șansa să ți se repare telefonul într-un interval scurt. În unele cazuri vorbim de reparație pe loc sau în aproximativ 30 de minute. Depinde însă și de tipul de solicitare. Pentru că telefonul stricat este prea vag spus, să definim și ce tipuri de defecțiuni pot fi remediate aici. Vorbim de reparații pentru Samsung, iPhone sau iPad, însemnând înlocuire de display sau de sticlă, printre altele – acestea sunt unele dintre cele mai solicitate reparații de altfel.

De ce să alegi MobileFIX?

Când te-ai trezit dintr-odată cu ecran blocat, cu telefon nefuncțional tot ce îți poți dori este să găsești rapid o soluție. Ei bine soluția ta poate fi aici. Rapiditatea cu care sunt onorate toate cererile este un atu. În plus, sunt oferite și garanții pentru reparațiile efectuate. Există o clauză foarte strictă în ceea ce privește confidențialitatea datelor. Sunt cazuri în care defecțiunea care survine nu îți permite să mai poți face un backup sau să ștergi anumite date din telefon. Asta nu înseamnă că trebuie să te preocupe acest aspect. Totul stă sub semnul discreției totale aici.

În plus, ai prețuri corecte și o listă afișată cu maximă transparență online. Știi de la bun început ce va presupune reparația. Și tot de aici poți solicita și anumite piese ce trebuie înlocuite.

Doar pățitul știe mai bine. Să ceri reparația unui telefon mobil și să aștepți zile în șir, să ți se spună că nu există așa ușor disponibil un display nou sau reparația în sine să fie precară sunt coșmaruri. Evită astfel de scenarii alegând de la bun început pe unii dintre cei mai buni.

Contact:
0749021133
contact@mobilefix.ro