Căutați rame de ochelari în Suceava? Vă spunem despre un magazin de optică medicală EXPERTOPTIC

Posted by

Atunci când sunteți purtător de ochelari, tot ce vă puteți dori este că aceste accesorii să vă facă să vă simți cât mai confortabil. Este chiar deranjant să simțiți presiune pe zona nasului sau la tâmple din cauza unor rame care nu vi se potrivesc. Este de la sine înțeles că vor urma căutări după căutări pentru a găsi perechea perfectă de ochelari. Ei bine, s-ar putea ca aceasta să o găsiți în cadrul magazinelor de optică medicală EXPERTOPTIC.

Din pagina oficială, respectiv Expertoptic.ro, descoperim că acest magazin de optică medicală are de fapt 6 locații fizice în 5 orașe din țară. Magazinul din Suceava este situat în cadrul unui mare centru comercial. Asta înseamnă că puteți trece pragul acestuia și la ore la care alte magazine de nișă s-ar închide. Însă nu doar acesta va fi un motiv bine întemeiat să treceți pe la EXPERTOPTIC.

O gamă variată de rame de ochelari

Chiar dacă sunteți sau nu la prima experiență de alegere a unei perechi de ochelari de vedere, aveți mereu aceleași pretenții. Să fie vorba de rame confortabile, ușor de purtat, care să vi se potrivească și din punct de vedere cromatic la toate tipurile de ținute pe care le abordați. În final, nici să coste o mică avere. Astfel de cerințe sunt absolut firești și vă puteți găsi un răspuns potrivit la EXPERTOPTIC.

Aici sunt disponibile rame de la branduri precum Furla, Guess, Ana Hickmann și nu numai. Sunt variante pentru el, ea, pentru copii de asemenea. Veți descoperi de asemenea varietate de forme, modele, culori, dar și prețuri. În plus, înainte de a comanda și configura ochelarii de vedere veți urma și consultul optometric, gratuit. În acest fel veți ști care sunt valorile dioptriilor sau veți primi încă o confirmare a ceea ce știați deja.

În privința alegerii ochelarilor de vedere consilierii din cadrul magazinelor sunt prompți și dispuși să vă ajute. Vor ține cont de tonul pielii, de culoarea părului, a ochilor și de toate trăsăturile, astfel încât să vă recomande ceva potrivit.

Ochelari de vedere, de soare sau lentile de contact ori accesorii pentru acestea

Interesați de rame de ochelari in Suceava, dar poate și de o alternativă pentru aceștia? În cadrul magazinelor amintite veți găsi de asemenea și lentile de contact, fie cele cosmetice, cu purtare de lungă sau scurtă durată. Despre acestea știm că vă pot oferi independența de ochelari, dar au nevoie de îngrijire specifică și minuțioasă. Aveți nevoie și de soluții de îngrijire, de asemenea disponibile la EXPERTOPTIC. Pentru cei care se află la prima lor tentativă de a purta lentile de contact pot solicita pe cele de test.

Vederea este unul dintre cele mai de preț daruri. Aveți grijă de ochii dumneavoastră și optați pentru serviciile de top în materie de optică medicală!

Contact:

Suceava (0740 952 952)

Botoșani 1 – Calea Națională (0744 754 754)

Botoșani 2 – Carrefour (0755 538 538)

Rădăuți (0747 750 750)

Fălticeni (0751 341 341)

Roman (0755 589 589)