Aici detalii despre pergola retractabila de la Coneltex, ce trebuie sa stii despre acest sistem

Posted by

Fie ca ai deja o afacere in curs sau una care urmeaza sa-si deschida portile, te-ai interesat si stii exact cum anume vrei sa arate si ce anume vrei sa adopti pentru incinta, dar si pentru exteriorul acesteia. Daca vrei sa fii original si sa vii cu ceva nou pentru clientii tai, atunci poate ar trebuie sa afli de aici de niste dispozitive special create pentru terase.

Este vorba despre o pergola retractabila disponibila la Coneltex. Acest tip de accesoriu iti permite sa ai parte de o estetica placuta, de un design placut ochiului care sa te bucure atat pe tine, dar si pe clientii tai. Vei schimba atmosfera localului si vei gasi numaidecat emblematice aceste pergole. Emblematice in sensul ca localul tau va fi unul remarcat si popular in zona ta.

De ce ar trebuie sa iei in considerare aceste pergole?

Pentru ca sunt niste sisteme proiectate si produse in conformitate cu toate conditiile meteorologice. Acestea vor proteja in cazul in care este vorba de acele temperaturi de vara de nesuportat si vor feri de ploaie pe oricine se adaposteste sub pergola. Daca vrei sa investesti intr-un sistem care sa te ajute sa-ti impresionezi clientii, atunci trebuie sa alegi ceva original.

Cand vine vorba de pergole, ai diferite optiuni din care poti alege. O pergola clasica, una din seria wave sau rolling roof, acestea sunt doar cateva variante la care poti apela. Acestea sunt realizate din materiale de inalta calitate, aluminiu certificat si o tesatura opaca cu filtrare UV si rezistenta la apa. Aceste pergole sunt unele rezistente la vant si la zapada totodata.

Poti sa optezi pentru amenajarea completa a terasei tale, echipa Coneltex se ocupa de proiectare, design si chiar de jardiniere. Terasa ta se va transforma complet intr-un spatiu de vis, adaptat cerintelor tale, si mai ales clientilor tai. Vei crea cu totul si cu totul un impact vizul care va fi remarcat chiar si de trecatori.

La Coneltex le gasesti pe acestea plus alte informatii care te intereseaza

Daca nu stii exact cum se monteaza si care este procesul de instalare al acestor pergole, poti consulta un membru al echipei. Il poti intreba pe acesta mai multe detalii despre dimensiunile necesare si care sunt conditiile obligatorii pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a putea beneficia de aceste sisteme moderne.

Daca vrei sa afli mai multe informatii despre astfel de sisteme poti sa o faci accesand pergole.coneltex.ro. Vei gasi numaidecat informatiile care te intereseaza si vei putea sa iei o decizie potrivita. Coneltex ofera 2 ani de garantie pentru aceste pergole, asadar daca vei intampina anumite dificultati in ceea ce priveste manevrarea acestora vei putea apela la ajutor special.

Alege sa investesti intr-un astfel de sistem si nu vei da gres cu amenajarea localului tau. Coneltex te ajuta sa adopti o astfel de schimbare si sa nu ratezi o astfel de oportunitate.

Contact:

+40722 332 623
office@coneltex.ro