Banda adeziva etansare ferestre sau cum sa te asiguri ca izolezi foarte bine ferestrele

Posted by

Din motive economice si practice mai toata lumea prefera acum tamplaria PVC. Aceasta vine la pachet cu o serie de avantaje, este durabila si credem ca astfel, printr-o singura decizie, rezolvam tot ce tine de izolarea termica si fonica. In locuinte, mare parte din caldura din interior se pierde pe langa tamplarie, dacă aceasta nu este de calitate si montata corespunzator. Asigura-te ca este totul in regula, la PVC Mag ai si accesorii pe care le poti cumpara pentru a imbunatati situatia.

O banda adeziva etansare ferestre o poti comanda de la PVC Mag. Este magazinul online din cadrul caruia poti achizitiona de asemenea si alte accesorii pentru tamplaria PVC.

La ce anume foloseste o banda adeziva de etansare la ferestre

Asa cum ii spune si numele, este vorba despre etansarea zonei. In jurul ferestrei se poate crea o punte termica. Solutia eficienta este sa izolezi termic si fonic cu aceasta banda, alicata corect pe margine. Nu vor mai exista infiltratii de aer rece de la exterior, respectiv caldura din interior nu se va mai pierde.

Prin urmare, ca prim efect al folosirii acestui tip de produs este izolarea termica imbunatatita. Va fi o masura in plus pentru ca spatiul sa fie bine izolat. Beneficiile se vad atat in timpul verii, cat si a iernii, pentru ca se pastreaza in interior climatul placut si va exista un cost control mai bun atat la incalzire, cat si la racirea spatiului. Iata deci un al doilea efect. Nu se vor mai infiltra apa sau praf.

Mai mult decat atat, acest tip de banda ajuta si din punct de vedere al izolarii fonice, astfel incat un alt efect al folosirii acesteia se refera la reducerea zgomotelor. Vei avea in interior un mediu placut, linistit.

Usor de gasit, cumparat si folosit

La PVC Mag descoperim tot felul de produse practice, cu care putem imbunatati confortul de acasa. Nu ai nevoie de cunostinte tehnice solide pentru a utiliza acest tip de produse. Asadar, banda adeziva de etansare la ferestre este usor de gasit aici. O vei gasi imediat disponibile, minim 75 mm si pana la 200 mm privind latimea sa si de lungime de 8 pana la 50 de metri.

In privinta alegerii, sunt cateva detalii de care sa tii cont. Desi scopul va fi acelasi pentru toti clientii – au nevoie de o solutie pe cat de simpla, pe atat de eficienta pentru a imbunatati izolatia termica si fonica – sunt cateva aspecte diferentiate. Exista astfel de banda ce se aplica in interior sau exclusiv la exteriorul ferestrei ori pe ambele parti. Poate fi complet sau partial adeziva. Atentie in ceea ce priveste alegerea exacta a produsului!

Usurinta in aplicare este un alt avantaj al acestui produs. Din pagina oficiala Pvcmag.ro ai toate instructiunile necesare pentru a face acest lucru. Dacă ai nevoie de ajutor, nu ezita sa contactezi pe cei din echipa.

Contact:

contact@pvcmag.ro
0791 241 288 (Luni-Vineri 9:00-17:00)