Am aparut pe coperta albumului lui Marius Matache – HOINAR prin Piata Matache

Posted by

Album Hoinar prin Piata Matache Dupa 5 ani de zile, in sfarsit albumul lui Marius Matache iese la lumina si astfel Make, cum il numesc prietenii, isi vede un vis mai vechi devenit realitate. Din cate am inteles, a fost destul de greu si au fost multe ore de munca, ore petrecute in studioul de inregistrare sau pe drumurile birocratiei romanesti. Si totusi, la final, albumul HOINAR prin Piata Matache si-a facut aparitia si speram sa auzim cat mai curand de lansarea lui oficiala.

Partea si mai frumoasa a acestui lucru, este ca pe coperta din spate apare si blogul Haotik.ro, printre alte bloguri de renume, care au sprijinit si sprijina in continuare acest proiect. Pentru acest lucru, nu putem decat sa ii multumim.

Pentru cei ce nu stiu, Marius Matache a avut concert si la Ploiesti si va invit sa vedeti cateva inregistrari scurte de la concertul avut anul trecut.

Probabil ar mai fi multe de spus despre proiect, o sa va tin la curent bineinteles cu informatii despre lansare, dar si cu alte evenimente importante din viata artistului; pana atunci, va invit sa vedeti cateva poze, printre care bineinteles si copertile albumului.

(via Irina Bartolomeu)

One comment

Comments are closed.