Am blog…. bloger ma numesc

Posted by

Ia uite ca ajunsei si bloger, Sorin Draghici ma provoaca la un interviu despre bloguri, Superdumis ma invita la Intrunirea blogerilor de la Pitesti editia a II-a. Ce aveti fratilor cu mine? Eu scriu aici pentru ca imi place sa fac asta, pentru ca nu am ce face noaptea, si pentru ca asta il consider un jurnal despre viata mea si numai despre ea. Ce as avea de castigat de la o asfel de intrunire in care fiecare din voi vrea sa afle de la celalalt despre cum isi promoveaza blogul si cum reuseste sa si-l faca mai cunoscut, ca sa aiba mai mult trafic si deci castiguri mai mari.

Blogul meu e menit sa fie o oginda a mea, si asfel cel care se uita pe el sa poata trage o concluzie despre mine. Daca blogul acesta va capata mult trafic, insemana ca sunt o valoare, daca va ramane un blog necunoscut insemana ca sunt un ratat. Dar sigur daca promovez blogul prin nu stiu ce tehnici SEO (Black/White/”red”) si mai stiu eu prin ce alte smekerii nu voi fi decat un ratat care scrie pe un blog pe care alti cativa mii de ratatii il citesc zilnic.  Sau voi scrie noutati de ultima ora si lumea va citi blogul pentru acele stiri nu pentru mine? Cati oare citesc blogul lui zoso pentru ce e el defapt si nu pentru stirile bune pe care le pune acolo. Ei bine blogul meu nu va fi niciodata un „ziar” cu stiri, nu va contine niciodata scrieri pentru gustul cititorilor, ci va fi exact invers.

Inainte de acest blog mi-am pus intrebarea, sunt o valoare? sunt in stare sa produc valoare? Sau sunt doar un alt ratat care latra pe internet pe diverse bloguri si forumuri. Si m-am gandit atunci ca cel mai bun raspuns il voi optine de la blogul meu personal. Si pentru a obtine acest raspuns, nu pot decat sa fiu sincer cu mine si sa scriu aici pe blog doar de ce imi pasa, doar de lucrurile care imi afecteaza viata si lucrurile care ma reprezinta sau privite prin prisma ochilor si preconceptilor mele.

4 comments

  1. Esti sincer! Asta ma atrage sa te citesc si sa te „vad” dincolo de zecile de masti pe care le porti.Intradevar intrevad la tine o personalitate deosebita,valoroasa.
    Totusi este o inconsecventa intre sinceritate si purtarea de masti.Cred ca aici vorbeste haotik-ul din tine.

  2. tre sa ii dam cadou un tricou din ala cu „eu sunt blogger” lu Haotik 😀

Comments are closed.