Am descoperit TikTok de cateva zile

Posted by

Senzatia principala e ca e un fel de Stripchat care mai da si chestii amuzante, cu cate un caine sau o pisica, din cand in cand. In rest si pe Stripchat e cam la fel, niste fete care danseaza in fata camerei, pe jumatate dezbracate, pe diferite melodii. Stiu, o sa spuneti ca am inteles total gresit si ca nu are nicio legatura una, poate e mintea mea putin defecta, dar senzatia a fost ca fetele alea din Amsterdam, cand nu au clienti, stau pe TikTok. Acum, cu tehnicile de remarketing, cine stie, poate mi-a servit mie fix ce am vrut.

Doi, ma declar fan inrait Bella Poarch

Mi se pare fascinanta, deja nevasta-mea face crize de gelozie si in curand cred ca nu o sa mai am voie pe TikTok. Mi se pare si mai interesant contrastul intre cum arata si cum cred eu ca e in realitate, adica tatuajele alea si US Navy (inca nu-mi dau seama daca informatia aia e pe bune) sunt cam departe de fata aia de copil dragalas. Pentru un cont de TikTok lansat in aprilie anul acesta (2020) cred ca putem spune ca a dat lovitura.

Trei. Nema valoare

Printre pasaricile alea care danseaza mai sunt presarate si alte chestii, dar nimic de valoare, nimic interesant, nimic diferit de ce as putea consuma la Antena 3 sau alta televiziune de can-can din Romania, doar ca pe alte subiecte. E bun de plictiseala, dar in rest nu vad nicio valoare in el. Dar cum intreaga Romanie nu are timp de munca si se plictiseste de moarte, probabil e bun de urmarit intre doua seminte sparte si e mai cool ca Facebook si Instagram.