Am din nou Vodafone Mobile

Posted by

Pentur ca cardul vechi nu mai era compatibil cu noul laptop, o vreme am cam dus lipsa de internet mobil. Oricum nu mi-a trebuit, dar cum urmeaza zilele astea sa plec intr-o mica vacanta si nu concep vacante fara internet, trebuia sa rezolv cumva si aceasta problema.

Primul pas: Telefon la vodafone, explicat ca am 2 abonamente de date, ca nu mai e cardul compatibil, ca as vrea altul, daca se poate gratis daca nu cu bani, pret aproximativ 150 euro la care imi reduceau 25 euro ca sunt totusi clientul lor.

Pasul doi: cautat pe net si gasit 2 oferte una la 400 ron, i-am zis ca-i prea scump a lasat la 300, cealalta la 300 ron i-am zis ca e prea scump a lasat la 250 ron, am stabilit azi cu el intalnire in Bucuresti si mi-am luat modemul second hand. Cica e nou, arata ca nou, oricum merge perfect si asta e tot ce ma interesa.

Pasul trei: tot cautand eu pe net am gasit pe softpedia pe cineva care cerea 230 ron pe un card pcmcia, si cand sa il cumpere un potential client ii spune ca sa vandut, asa ca am postat ca am si eu unu de vanzare cu 200 ron (nenegociabil)

Sa vedem il vand pe ala vechi? Daca da cu 50 de ron m-am scos de un upgrade la modem. Asta se numeste marketing.

In rest netu pe el a mers mereu ok, chiar si pe gprs asa ca nu am de ce sa nu fiu multumit.

One comment

  1. Ti-ai luat modem HSDPA ? Baga si tu un test pe http://www.speedtest.net/ si la sfarsit posteaza raspunsul aici sa vada si ochiul meu cum merge netul de la vodafone ca au la sfarsitul testului o optiune prin care faci public rezultatul !

Comments are closed.