Am trecut la o noua religie

Posted by

De azi am hotarat sa trec la o noua religie.

Aceasta religie are o cateva  obligatii dintre care voi enumera o mare parte mai jos.

– Este obligatoriiu sa inchizi telefoanele mobile (toate) Duminica.
– Nu este voie sa instalezi vreun windows, sau sa configurezi vreun router sau alt device Duminica, defapt daca respecti prima regula nici un prieten nu te va putea suna sa te roage sa ii rezolvi problema (care dureaza 5 minute – zice el)
– Este obligatoriu sa vezi cel putin un  film Duminica la TV sau pe Computer. Cu cat vezi mai multe cu atat mai bine.
– Este voie si chiar indicat ca Duminica, sa dormi cat mai mult  pana la  orele pranzului si chiar dupa, oricum nu va exista un telefon mobil care sa iti distruga aceasta minunata zi
– De asemenea iti recomanda ca Duminca sa faci o baie lunga, sa stai 3 ore in apa sa te relaxezi si pe urma daca vrei poti sa te plimbi prin casa in p%%% goala si sa te doara’n p%%% de toti si de toate.
– Daca nu ai chef sa stai in casa si vremea de afara te imbie placut, este idicat sa te imbraci si sa te duci unde iti pofteste inima, in fond, e Duminica.
– In cazul personelor casatorite este obligatoriul ca Duminica sa exista momente lungi de imbratisari, saruturi si placeri trupesti, incepute cu o baie relaxanta in doi.

Dupa aceasta minunata zi de rugaciune, relaxare si impacare sufleteasca cu „ma doare-n p%%%” sunt sigur ca luni vei ajunge mult mai bine dispus la munca si viata va fi mult mai frumoasa.

Pentru cei care nu sunt obosnuiti cu anumite cuvinte obcene, noua mea religie le ureaza un sincer „mi se rupe”

7 comments

  1. Nu are nimic impotriva munci religia asta, dar cand trece duminica si nu ai apucat sa stai 10 minute cu sotia sau 30 de minute de relazare in cada, sau macar un film bun pe computer, apoi devi cam irascibil.

  2. Ca sa functioneze trebuie sa te si muti. Sau ai uitat ca uni dintre priteni tai care umbla cu stresul duminica stiu unde locuiesti

  3. Binefacerile odihnei si relaxarii unei zile din sapte sunt instituite de la crearea lumii si a omului.Este un argument al existentei unei finte inteligente si intelepte-Dumnezeu.Dar credinta trece si in plan afectiv dincolo de argumente si logica.

Comments are closed.