Am o clasa de IP-uri, are cineva idee ce pot face cu ea?

Posted by

Cautam ceva mai vechi si din una in alta am gasit factura scanata pentru clasa de ip-uri cumparata pentru reteaua de cartier de acum multi ani, noroc ca pe ea scria si clasa, asa ca dupa un whois am vazut clar ca inca e pe numele meu si inca imi apartine.

Intrebarea e ce pot face cu ea in conditiile in care eu nici macar nu mai am net acasa, sau ma rog am de la Vodafone un router wireles. Partea misto e ca daca imi bag net, de la orice isp le pot cere sa-mi ruteze ip-urile mele chiar daca au o politica ip-dinamic.

Oricum regulire spuneau clar ca daca nu o folosesti nu mai e a ta, practic factura era pentru inchirierea lor pe termen nelimitat, dar vad ca nu prea sunt bine managuite ip-urile astea de vreme ce eu am o clasa intreaga iar altii plang dupa ip-uri.

Update: nu o mai am, a fost asignata altuciva daca nu am folosit-o.

8 comments

  1. tio cumpar eu clasa aia de ip-uri trimite-mi un email la dumitruc2010 dotcom gmail.com

  2. Nu cred ca o mai am, la un moment dat am primit un mail de la ICAN sau cine se ocupa si le-am spus ca nu am nevoie de ea. Si oricum nu se poate vinde confom regulilor lor, etc.

  3. Daca te poti interesa dai un whois la un ip si vezi daca mai e pe numele tau ca tio cumpar eu

  4. As face asta chiar acum daca as avea habar care sunt ip-urile respective. Sau macar unul, desi cred ca am pe undeva un document, sau sper sa am.

  5. Salut,

    Ai gasit documentele pe clasa respectiva ? Sau care este ea ? Ne-ar putea interesa.

Comments are closed.