Am primit CD-ul cu Ubuntu 8.04

Posted by

In urma cu cateva saptamani aflam de la Alinu’s Blog de posibilitatea de a obtine gratuit cd-ul cu ubuntu de pe un site din afara. Asa ca am depus o cerere si astazi am primit cd-ul in cutia postala.

Ce pot sa zic, ca arata foarte bine, ca e matritat si nu facut cu un cd-writer. Felicitari celor care se ocupa de promovarea Ubuntu. Un sistem de operare de care sunt super multumit.

As mai avea cateva vorbe pentru cei de la Microsoft. Cum se poate ca daca am licenta la windows si cd-ul se deterioreaza sa nu am posibilitatea sa cumpar altul decat daca cumpar o noua licenta, iar la oamenii astia se poate sa primesc gratis cd-ul???? Dragi mei cred ca domni de la Microsoft mai au de invatat in ale businesului, alfel in cativa ani vor fi o firma de domeniul trecutului.

P.S. Daca doriti sa il comandati o puteti face pe acest site, dar va rog eu nu fiti romani, ganditi-va daca aveti sau nu nevoie de el si nu comandati de dragul comenzilor, ca apoi sa il aruncati in teancul ala de 100 de cd-uri prafuite cu care nu umblati niciodata.

One comment

  1. buei cum adica nu fiti romani?:D
    vezi ca am bagat si eu ubuntu, de acu incolo o sa fie pe capul tau ca din cauza ta l-am bagat!

Comments are closed.