Calatorie in timp: Google 2001

Posted by

Un prieten mi-a dat linkul lansat de Google cu ocazia impliniri a 10 ani de existenta. Google 2001 mi-a adus aminte de vremuri mult mai linistite ale webului si de lucrurile frumoase care le-am trait in perioada aceeia.

La cautarea dupa Dragos Schiopu m-am regasit pe prima pozitie, din pacate pagina aceea de la tripod nu mai exista

Dragos PageFirst name: Dragos. Last name: Schiopu. Age: 21. Sex: male. Profile: alien.
Mision: His mision is to create the best web site’s on Terra
http://alienteam.tripod.com/old/FOUNDERS/dragoss.htm

Iar daca puneti numele meu intre ghilimele veti gasi o alta pagina creata de mine, prima mea tentativa de a creea un site de matrimoniale si anume acesta:

Romanian CupidonDragos Schiopu, 21 ani, male adress: Str.Libertati nr.57 Breaza Prahova email:
dragoss@teron.ro; Doresc sa cunosc fete dragute din toata lumea.
http://cupidon.tvheaven.com/baieti.htm View old version on the Internet Archive

Un alt site care inca functioneaza, desi pe vremea aceea nu exista, e pagina facute de mine si de Doctoru pentru gusteru: http://gushterz.freeservers.com/

Si daca va intrebati cine e Gusterul asta, nu va pot spune decat ca e intr-un fel nasul meu. Mergeam pe strada in Ploiesti, in centru si mi-a zis: Sti tu esti tare HAOTIK, si cred ca ti s-ar potrivii de minune numele asta. Din pacate in ziua de azi el nu mai vorbeste cu mine, iar prietenul nostru comun Doctorul, „nu stie nimic de viata lui” desi „face mereu afaceri cu el”.

Mai imi aduc aminte de Teken-ul jucat pana noaptea tarziu, de Fragetico si Domnul Vali, de seful meu de la Teron, care a facut posibila achizitionarea primului meu computer personal. Apropo, inca il mai am pe la tata pe la tara si inca mai functioneaza monitorul pe care l-am primit atunci.Mai imi aduc aminte de nebunul de Hardwire, si de prietena lui la care nu m-am dat niciodata dar la care cica m-as fi dat. (Asta am aflat-o acum de curand) Si de prietena copilandrului ala plin de bani, cu care m-am sarutat de cateva ori. Si de Sarpe care desi am id-ul lui de mesenger nu skimb dialoguri decat odata la 6-8 luni. Si de Raluca, colega mea de munca care sta in Ploiesti de ceva ani buni si nu m-am intalnit nicodata cu ea. Si de multi altii. Si nu are rost sa nu il punem aici si pe boul ala de D. Barligea, care tot o sa ne scuipam noi in fatza pe strada, ca doi oameni educati, cand o sa ne intalnim.

Vremuri frumoase, cu bune cu rele. Ce ma doare cel mai tare este ca prietenii care ii aveam atunci, in ziua de azi abia mai skimb 2 vorbe pe net cu ei, si asta de maxim 3 ori pe an.

UPDATE: Cine stie cat mai rezista siteul de mai sus, asa ca prefer sa pun si aici o poza cu el:

screencapture-cupidon-tvheaven

Si bineinteles pagina cu Gusteri:

screencapture-gushterz-freeservers-by-a-team