Am revenit din vacanta

Posted by

Poze am iar o groaza, nu e problema. Desi prea multe nu am vizitat, am fost doar 4 zile la Rusalka (Bulgaria) si la intoarcere am vizitat Muzeul din Mangalia, sau mai bine zis ce era pe afara ca la noi Duminica nu se munceste, si da-l in gura masii de turist sa stea acasa duminica, nu sa vina sa viziteze muzee si sa arunce cu banii in noi. Aaaaa… si la ducere am stat cateva ore in Vama Veche. Vroiam sa scriu un articol live din Vama dar mi-a fost sila, la urma urmei eram in vacanta si aveam tot dreptul sa imi fie sila de computere, de net si de toate chestile astea legate de id.

Pe scurt articolul despre Vama era ceva mai la panarama, ceva de genul:

Sunt in vama, ce tare sunt, ce o sa ma laud la colegii mei de munca ca am fost in vama, ce cool era, si plaja aia cool plina de aurolaci, vamaioti, si ce cool erau ei asa nespalatii si dormind pe plaja, si ce tare era bai frate, si mai vroiam sa fac si bloging live din Vama, sa fiu si mai cool, si mai vamaiot. Si ce tare era. Si cool. Si ce misto e sa fi in vama, sa simti libertatea. Ce tare… Ce cool…

Legat de libertatea mi-au placut perechile alea libertine de isi faceau „incalzirea” pe plaja si porma se duceau sa se „racoreasca” in apa. As fi racorit si eu vreo 2-3 „roakere” dalea dar na… eram cu nevasta.

Acum pe bune, Vama Veche = SUKS. Asa a fost mereu, asa va ramane multa vreme. Plina de nespalati, inculti si idioti. Vama nu mai e ce a fost? A fost vreodata mai mult de atat?

Revenind la locatia unde am fost eu, Rusalka, era asa mai de pensionari, ca nu am vrut sa mai vad anul acesta miile de turisti care se invart pe langa mine pe plaja, prin statiune, peste tot, ca furnicile. Asa ca am ales ceva mai linistit. Ceva mai vamaiot dar fara aurolaci si manelisti.

Apropo daca esti manelist, sa sti ca Rusalka e o statiune naspa, un sat de vacanta plin de pensionari si sa nu te duci niciodata acolo. Ca poate mai ma duc si la anu, si sper sa o gasesc lafel de retrasa si linistita.

One comment

Comments are closed.