Organizarea un pas catre succes

Posted by

Toata lumea stie ca o buna organizare a timpului si o buna utilizare a lui aduce clar rezultate pozitive si vizibile. De cand folosesc RescueTime, am reusit sa vad unde anume pierd vremea cel mai mult. Si constat ca desi reduc saptamanal timpul alocat mesengerului acesta ramane in top. Cumulat pe saptamana a ajuns undeva la 3 ore. Poate nu pare mult dar e mult mai mult decat restul aplicatilor care se claseaza in topul personal undeva la maxim 1 ora pe saptamana. (e vorba de secundele acumuate cat timp fereastra respectiva e activa)

Pentru ca vin din concediu, am de gand saptamana aceasta sa ma concentrez mai mult pe optimizarea timpului, si eventual sa intru doar seara o ora pe mesenger, pentru a scapa de timpul pe care aceasta aplicatie il consuma de cele mai multe ori intr-un mod inutil.

De asemenea, vreau sa ma concentrez cat mai mult pe activitatile cu adevarat utile si care au cel mai mare randament din punc de vedere profesional/financiar. Cu alte cuvinte ma intorc din concediu cu chef de munca si de mutat muntii.

One comment

Comments are closed.