Am vazut ca investesti pe bursa. Vreau si eu!

Posted by

In ultima vreme sunt abordat tot mai des de cunoscuti care vor si ei sa intre in lumea aceasta a investitorilor si ma intreaba ce trebuie sa faca pentru a castiga si ei bani (unii vazand profiturile generoase ale unor tik-tok-eri celebri). Cei mai multi raman dezamagiti cand le zic ca pentru Tradeville trebuie sa depuna suma minina de 3000 de lei, asa ca am cautat o varianta prin care sa poata intra in lumea investitiilor pe bursa cu o suma mica la inceput, astfel incat sa isi dea seama despre ce e vorba si sa faca primii pasi fara un efort financiar considerabil.

Cu doar 50 de lei poti incepe sa investesti prin intermediul Trading 212

Da, atat iti trebuie ca sa faci un prim pas – mic, ce-i drept – in lumea investitiilor. Mai mult chiar, daca accesezi link-ul urmator https://bit.ly/Trading212FDB vei primi si o actiune gratuita in valoare de pana la 100 de euro. Cu alte cuvinte, ti-ai dublat sau poate chiar si triplat banii inca din primele 24 de ore de cand ti-ai facut cont. Eu zic ca asa poti sa incepi cu dreptul in lumea investitiilor si, daca e cineva care crede ca gresesc, il rog sa ma contrazica in comentarii.

De asemenea, mai jos am pus si un scurt video in care este explicat un portofoliu pentru incepatori, un portofoliu orientat pe dividende si format din companii foarte solide de pe bursa din New York. In felul acesta, oricine poate avea o idee de unde sa inceapa si are cateva companii care ii pot atrage atentia.

De asemenea, vreau sa mentionez ca acesta este doar inceputul, nu e un drum usor, dar este un drum care iti poate aduce independenta financiara. Un drum pe care poti invata despre companii, despre profiturile pe care le fac si cum impart ele acest profit cu tine.

Nu caut sa te conving sa investesti. Daca simti ca nu este pentru tine, nu o face, eu iti propun doar sa vezi clipurile pe care le postez eu pe YouTube si cum reusesc sa construiesc, pas cu pas, mai multe surse de venit pasiv, surse care ma ajuta sa ajung mai rapid la independenta financiara. E fix alegerea ta daca iti doresti si tu acest lucru sau daca iti continui viata ca si pana acum. Chiar daca nu o sa incepi sa investesti, sfatul meu este sa iti faci un plan de a economisi lunar niste bani, e un pas important pentru sanatatea ta financiara si cu siguranta imi vei multumi mai tarziu pentru asta.

De asemenea, daca ai intrebari, lasa-le in sectiunea de comentarii. Raspund la ele cu mare placere.