Uneori am chef sa fac misto de scammeri

Posted by

Pe telegram e dezastru, cel putin 3 contacte noi pe zi imi prezinta o oportunitate extraordinara ca sa castig bani investind in una din cele mai bune companii existente. Nici nu conteaza ca acele companii sunt aproape copie la indigo una fata de cealalta si ca cel mai probabil sunt tepe, ca doar nu eram nebun sa le testez pe banii mei.

De cele mai multe ori le dau block si report spam, dar uneori mai am chef sa-mi exersez engleza si mai stau de vorba cu ei, mai ales cand imi vine cate o idee traznita precum cea de mai jos, prin care ma uit cum reactioneaza si ma distrez. Oricum la inceput te iau asa, pe departe, ca de unde esti, ca e frumoasa tara ta si ca ar vrea sa o viziteze cumva, ca esti o persoana interesanta, orice ca sa iti castige increderea.

Asa ca ultimei „domnisoare” de genul acesta, care a zis ca vrea sa fim prieteni, i-am spus ca sunt un vrajitor care cunoaste viitorul. I-am spus ca stiu ca destinul a adus-o la mine ca sa imi prezinte o oportunitate de investitie care imi va schimba viata, si ca eu voi investi (aici cred ca i-a dat putin cu virgula) si ca …. din momentul in care eu voi investi, ea din pacate va mai avea doar trei luni de trait.

Cumva am bagat un adevar – acela ca imi va prezenta un program de investitii, o promisiune falsa, aceea ca voi investi, astfel incat sa ofere credibilitate faptului ca vad adevarul, si la final am bagat si predictia mea legata de viitorul ei, care cumva in conditiile in care mai sus par 2 adevaruri, te-ar duce cu gandul ca atunci si a treia trebuie sa fie adevarata.

Ce credeti, mi-a mai dat sau nu minunatul program de investitii?