Am visat ca ma apucam sa invat limba romana

Posted by

Da, azi dimineata se facea ca ma duceam la biblioteca si ceream trei carti dintre care una era de limba romana.

Desi pe foaia respectiva erau doar trei titluri si codurile cartilor respective bineinteles ca bibliotecara a vazut o greseala si a sarit in sus ca arsa. Vai cu vrei sa citesti cartea asta de lima romana si nu sti nici sa scri, pai asta e o carte foarte grea nu pentru incepatori ca tine. Si a taiat-o si a trecut alt cod, al unuei carti pentru incepatori. Nu am zis nimic, ce era sa zic, doar nu ma puneam cu bibliotecare si asa nervoasa ca mi-am permis sa cer de la biblioteca o carte pe care doar cei docta de limba romana o cereau.

Dincolo de vis, cred ca a ajuns un stres destul de mare chestia asta in creierul meu daca am ajuns sa visez asa ceva. Si nu, treaz nu am de gand sa ma apuc sa invat mai bine limba romana, doar poate sa scriu mai atent.

Defapt cred ca stiu de unde a plecat, de la comentariul unuia care zicea ca-s nesimtit ca nu scriu corect romaneste. Nu am inteles eu ce legatura are bunul simt cu gramatica dar ce sa-i faci, inca mai avem si retardati care citesc blogul, sau care ajung din motoarele de cautare cautand cine stie ce tampenii.

De dimineata bine inteles ca am ales din garderoba tricoul cu „Eu scriu haotik nu romaneshte”

Comments are closed.