Ce se poate vedea interesant in Budapesta

Posted by

S-ar putea sa am cateva ore la dispozitie sa vizitez cate ceva de prin Budapesta, 5-7 ore sa zicem. Am auzit ca au pe undeva un acvariu misto, ata ar fi unu din punctele cele mai atractive pentru mine, dar si un SPA sau un waterpark ar suna foarte bine, mai ales acoperit si cu ceva apa calda sau sauna unde sa pot dormii 2-3 ore in voie. Da stiu nu e cada de acasa dar vedem noi cum dormim in bazin.

Spre rusinea mea, nu stiu nimic despre vecinii nostri unguri, decat ca au autostrada pe care ma indrept mereu spre Viena. Si mai stiu ca o sa platesc cu forinzi, dar astia au metrou in capitala? Se poate ajunge cu metroul usor dintr-un loc in altul? Sau cum vizitez diverse pe acolo. Masina se odihneste si ea in cele 5 ore pentru drumul lung ce urmeaza mai departe.

Deci sugestii?

5 comments

  1. Parcul Margitsziget. L-am vazut din poze si pare superb. Acolo vreau sa beau o cola la vara. Deci ma intereseaza tare mult detalii live de acolo 🙂

  2. Eu vreau acvarii sau sa dorm alea cateva ore nu sa inghet de frig in parc.

  3. Poti vizita Tropicarium Budapest, arondismentul XXII, str.Nagytétényi nr. 37-43. telefon: +36-1-424-3053., pentru informatii vezi siteul:[http://www.tropicarium.hu/] sau poti petrece cateva ore foarte placute la Aqua World Budapest, str.Íves nr. 16, e la capul pestan al podului Megyeri pe autostrada M0 (centura de ocolire spre nord), vezi detalii pe: [http://www.aqua-world.hu/]. drum bun si distractie placuta!

  4. Sa cauti o parcare cu plata, nu lasa masina aiurea ca ramai fara ea. Eu am parcat 2 ore si cand m-am intors era deschisa, undeva in centru.

  5. @marius: ai dreptate, intr-un fel, … Si eu am fost jefuit acu` vreo 12 ani intr-o parcare pe iesirea spre Viena din
    Budaors, norocul a fost ca nu mi-au subtilizat masina, doar mi-au golit partial portbagajul si tot ce aveam in proximitatea bordului (cea mai mare pierdere a mea era un aparat de fotografiat ultraprofesional, cumparat cu nu mult timp in urma). Cand ne-am dus la politaii unguri, foarte amabili si gata sa ne ajute cu orice, dupa cateva schimburi de informatii, mi-am dat seama ca bietii oameni, oricat de binevoitori ar fi, nu ma pot ajuta cu nimic; am semnat o groaza de hartii, am acceptat scuzele oficiale din partea autoritatilor, si cam atat. Inca astept raspunsul, in scris, fireste, din partea acestor baieti cumsecade…:-). Eh, da` asta`i: unserer mitteleuropäischen Gesellschaft, din pacate….Da`, noi mergem mai departe, nu-i asa?

Comments are closed.