AOC myMulti-Play monitorul perfect pentru cinefili

Posted by

aocAstazi, cei de la AOC au lansat un monitor cu diagonala de 29 inch si cu un raport de 21:9, special pentru cei care sunt pasionati de filme si prefera sa le urmareasca acasa, in fotoliul confortabil de la birou. Monitorul vine cu o rezolutie UWHD de 2560 x 1080 pixeli.

Cred ca as fi tentat de un asemenea monitor, daca nu as avea alte filme in cap, legate de experienta cinematografica de acasa. Tot zic de ani buni ca o sa imi cumpar un proiector care sa aiba o diagonala de 3 metri si o plansa speciala pentru proiectii, plus un sistem destept de surround… dar deocamdata e totul la stadiul de vise, ca un asemenea sistem inseamna foarte multi bani.

Revenind la monitorul despre care v-am vorbit mai sus, acesta are si conectivitate MHL, astfel dispozitivele cu Android care suporta acest tip de conexiune vor putea afisa fara probleme pe monitor ecranul telefonului sau al tabletei. Are un consum redus de energie, 26 de watt in timpul functionarii si 0.5 watt in stand-by. Acest rezultat este obtinut prin folosirea tehnologiei LED de ultima generatie.

q2963Pm_side_to_left_liquid_design

AOC myMulti-Play va fi disponibil in Romania incepand cu luna iulie, la un pret de 2099 lei.

2 comments

  1. Pentru cei ce se uita la filme pare perfect desi putin cam scump insa pentru alte activitati nu cred ca este prea bun. Nu stiu alti, dar pentru mine cel putin orice monitor mai mare de 22″ imi provoaca un disconfort la nivelul ochilor daca stau mai mult de 30 minute cu ochii in el…

  2. Nu am un monitor atat de wide dar nu am probleme, e drept ca e in plan secundar ecranul principal fiind cel de la laptop.

Comments are closed.