Uneori un pitch bun este inutil daca nu livrezi ceea ce ai promis

Posted by

the_pitch Zilele trecute suna telefonul, exact cu 2 zile inainte sa plec in vacanta. Vazand un numar pe care nu-l am in agenda, deja ma asteptam sa sune iar idiotii cu investitiile lor extraordinare la bursa. Raspund. Din fericire nu era nicio oportunitate extraordinara de a face bani. Un cititor de-al meu.

Imi spune ca ma citeste cu mare interes, ca ii place ce scriu pe blog, ca ne-am intalnit la un eveniment local in urma cu mai bine de doi ani si in final ca pregateste o chestie foarte faina pentru cei din Ploiesti, pe care ar vrea sa o promoveze si prin intermediul bloggerilor locali, in special prin intermediul blogului meu.

Mai mult decat atat, dupa ce imi spune ca este vorba despre un workshop legat de planificare financiara, imi prezinta foarte frumos la telefon cu ce este diferita afacerea lui de altele existente pe piata, cum vrea sa ajute comunitatea locala si alte cateva chestii care ma fac sa cred ca nu doar ideea lui este foarte buna, dar si sa decid pe loc ca ii voi promova afacerea fara sa ii cer niciun ban.

Asa ca ii raspund scurt ca sunt incantat de ideea lui si ca o pot promova pe blogul meu, fara sa il coste nimic. Ii cer in schimb un singur lucru, sa imi dea un e-mail cu toate detaliile si cu ce vrea sa prezint pe blog, pana maxim vineri ora 18:00 (avea 2 zile la dispozitie) si ii pormit ca luni (adica azi) voi publica pe blog articolul legat de acest eveniment. Am ales ziua de luni pentru ca evenimentul lui este legat de antreprenoriat, iar eu conform planului editorial pe care il am, lunea scriu despre antreprenoriat.

I-am explicat ca voi fi plecat in vacanta si ca e posibil sa nu am internet, desi voi incerca sa rezolv si asta. Dupa cum vedeti, pana azi inca nu am primit niciun material, asa ca am fost nevoit sa caut alte idei de articole (inclusiv asta) in locul celui deja planificat, despre respectivul eveniment.

Acum voi ce ziceti, nu ar fi bine ca data viitoare sa-l trimit sa vada lista de preturi? Cum sunt un optimist convins, ma gandesc ca poate s-a intamplat ceva si nu a mai putut sa imi dea e-mail, asa ca probabil ii voi mai da o noua sansa. Sau poate s-a ratacit prin spam e-mailul respectiv (desi m-am tot uitat si pe acolo dupa el zilele acestea). Asa ca inca mai sper ca zilele acestea sa va prezint o chestie faina pe blog, legata de respectivul eveniment.