Ar merge un hub la Ploiesti?

Posted by

ploiesti_hub Uneori ma gandesc la lucruri frumoase pe care le pot face pentru comunitatea locala; si unul din visele pe care le am, legate de o astfel de comunitate, este legat de deschiderea unui hub care sa ajute la crearea unor legaturi mai puternice intre antreprenorii locali dar si freelancerii din Ploiesti care prefera sa lucreze intr-un spatiu deschis.

Poate visez, sau poate cineva, candva, va realiza un astfel de loc pentru tinerii antreprenori din Ploiesti si pentru cei care vor sa isi dezvolte o afacere.

Deocamdata am hotarat sa fac un prim pas si sa lansez o intrebare catre cei din Ploiesti, daca ar fi interesati de existenta unui asemenea spatiu; daca ar fi interesati sa lucreze intr-un astfel de mediu si daca ei cred ca un astfel de proiect ar fi util comunitatii locale. Pentru cei care ar fi interesati sa lucreze intr-un asemenea loc, am pus mai jos un formular in care isi pot lasa numele si adresa de e-mail  ii rog sa ma contacteze.

Daca vreti sa stiti mai multe despre ce inseamna un astfel de hub, va invit sa vizitati cele doua hub-uri deschise in Bucuresti: The Hub si Tech Hub, primul destinat oricui are nevoie de un spatiu de lucru pentru dezvoltarea afacerii, cel de-al doilea orientat catre startup-urile de tehnologie.

5 comments

  1. Am postat o chestiune similara pe o platforma SEO romaneasca, insa n-am gasit niciun doritor. Nu stiu daca pentru tine ar reprezenta o idee de business, insa pentru mine ar fi mediul perfect de lucru. Chiar si un spatiu mai mic, un apartament cu 3-4 camere, ar suna tentant, atata vreme cat exista doritori.

  2. Salut,

    Se mai aude ceva cu subiectul din articol? Si pe mine m-ar interesa foarte tare deschiderea unui spatiu de co-working.

    1. Buna Alexandra, avem si spatiu de lucru, si evenimente saptamanale, intra pe hub23.ro sa vezi detaliile.

Comments are closed.