Lectii gratuite de actorie

Posted by

scena_teatru Am aflat de cursurile gratuite de actorie de la Alexandra, m-am inscris pe site si vineri seara m-am prezentat la locatia unde avea loc evenimentul. M-am dus din curiozitate, interesat sa aflu lucruri noi si sa am parte de noi experiente. Am cunoscut cativa oameni interesanti si am ras si m-am relaxat timp de cateva ore.

Mi-ar fi placut sa urmez si cursurile platite, dar din pacate locatia lor este mult prea departe de zonele prin care ma invart eu prin Bucuresti si timp de 3 luni de zile sa fac asta saptamanal cred ca ar fi prea mult. 

O parte din exercitii, cele legate de improvizatie, le mai vazusem pe internet, dar mi-a placut sa vad aceste exercitii si in cadrul lectiilor gratuite organizate de cei de la CREATIV.

Daca sunteti interesati sa participati la aceste lectii gratuite si sa vedeti despre ce e vorba, va invit sa va inscrieti pe site. Momentan au loc vinerea seara, dar am inteles ca vor fi mutate sambata. Sfatul meu este sa nu amanati prea mult o programare, pentru ca desi aceste lectii sunt gratuite, ele sunt organizate pe perioada nedeterminata si nu vor tine la nesfarsit.

Merita oricum cele doua ore in care veti invata lucruri noi, veti cunoaste oameni interesanti si cu siguranta va veti amuza la cele ce se intampla acolo. Eu am ras si de cele vazute, dar si de ideile care mi-au trecut mie prin cap.

La un moment dat, unul dintre participanti trebuia sa vorbeasca din punctul de vedere al unui doctor in …. si aici s-au cerut sugestii de la ceilalti participanti. Si m-am gasit eu sa propun… „istoria melcilor„. Habar nu am la ce naiba ma gandeam eu in momentul ala, de mi-a trecut asa ceva prin cap; si acum rad cand imi aduc aminte. Va dati seama ce a putut iesi mai departe.

Visul

La final, ni s-au prezentat si optiunile cursurilor platite, din cate am inteles eu costa 650 de lei sau pe acolo si tin 3 luni de zile. Apoi Marian Popescu ne-a prezentat putin din visul lui. Ne-a vorbit despre imbunatatirile pe care vrea sa le aduca salii in care se tin cursurile, ne-a spus ca vrea sa mai adauge niste proiectoare si o mica scena si cateva gradene. Si pe masura ce povestea despre visul lui, cu ajutorul proiectiilor construiam in mica sala de curs un adevarat teatru. Parca si vedeam sala plina, aplauze, reflectoare, un adevarat teatru in miniatura. Sper sa ajung candva sa vad un spectacol in mica sala de cursuri si sa vad ca visul i s-a indeplinit.

5 comments

  1. Din pacate nu stiu, in mod normal m-as interesa eu dar zilele astea sunt putin ocupat daca pot sa spun asa. 🙁 Am sa te rog sa incerci tu sa ii contactezi pe adresa lor de contact sa aflii mai multe informatii. Multumesc de intelegere.

  2. Cursul gratuit a reinceput pe 13 septembrie si se tine in fiecare vineri de la 19:30, am fost eu…a fost super super tare, recomand.

  3. as vrea sainscriu si eu fetita mea de 10ani la cursuri de actorie cum se procedeaza

Comments are closed.