Asesoft Junior – mai mult decat baschet, educatie prin sport

Posted by

 Cand e vorba de educarea tinerilor, nu ai cum sa spui nu la promovarea unui asemenea proiect. Cand e vorba de Ionut Urzeala, deja ai garantia ca va face totul pentru ca acest proiect sa iasa bine. De asemenea, proiectul se desfasoara sub egida CSU Asesoft si se adreseaza copiilor intre 7 si 14 ani.

In prima jumatate a lunii septembrie, are demararea propriu-zisa a proiectului. Asadar, pe 22 si 23 Septembrie la Sala Leonard Doroftei au loc inscrierile. Se urmareste crearea unei grupe de copii pentru fiecare cartier din Ploiesti.

Urmatorul pas este antrenamentul lor, 2 sedinte de antrenament pe saptamana, antrenamentul fiind insotit de jocuri si concursuri, pentru ca tinerele sperante sa indrageasca si mai mult acest sport si sa aiba parte de progrese rapide.

De asemenea, acest proiect are si o latura civica. Fiecare grupa va avea parte de o iesire lunara in program, fiind incluse vizita la muzee, teatre, cinematografe, fiind precedate si de 15 minute de cultura civica.

Proiectul se autofinanteaza, 80% din grupe fiind cu taxa, restul de 20% fiind rezervat pentru grupele sociale sau de performanta.

Asadar, astazi e timpul sa ajutam la gasirea noilor campioni de maine si, daca nu sunteti inca total lamuriti despre ce e vorba, va invit sa vizitati si site-ul oficial, asesoftjunior.ro sau sa aruncati un ochi pe afisul de mai jos: