Webstock 2012

Posted by

 De curand m-a intrebat cineva care sunt motivatiile pentru a participa la aceasta conferinta. Nu am stiut exact ce sa ii raspund, motivele fiind atat de multe, incat imi era greu sa aleg pe cel mai important dintre ele. I-am raspuns cu o intrebare oarecum retorica: Sunt indeajuns de motivat sa particip, avand in vedere ca imi voi lua o zi de concediu fara plata pentru a participa la acest eveniment? Pentru ca zilele mele de concediu s-au dus demult si, desi stiam de Webstock si ca voi participa inca de la inceputul anului, nu am reusit sa rezerv o zi de concediu pentru ea. Dar asta nu inseamna ca nu voi participa.

De ce sa participi tu la Webstock? Pentru ca este cea mai importanta conferinta din online-ul romanesc, ar fi raspunsul simplist care imi vine in minte prima oara. Eu sunt interesat de sectiunile Pro-Blogging si Future trends. Tu poate esti interesat de alte zone si sectiuni ale conferintei.

Anul acesta nu sunt speaker, sau cine stie, poate va rezerv ca si anul trecut o surpriza, desi ma uit la calendar si sunt din ce in ce mai panicat, dar cine stie, poate se dilata cumva timpul si reusesc sa termin noul modul din Sampler la timp. Nu mai promit nimic, pentru ca deja am promis si nu reusesc sa gasesc timpul necesar sa termin.

Ca sa nu ma mai lungesc cu vorba prea mult, mai multe informatii gasiti pe site-ul oficial, iar cererea pentru invitatie o puteti face aici. Si ne vedem acolo, pentru ca este unul din evenimentele pe care nu il ratez nici mort, as putea confirma de acum si pentru Webstock 2013 fara probleme.

One comment

Comments are closed.