Ati juca un meci de fotbal prin SMS?

Posted by

Saptamana trecuta Dan Virtopeanu a lansat primul joc de fotbal multiplayer prin sms. Jocul este primul de acest gen din Romania si se adreseaza pasionatilor de competitii in timp real. Jocul numit sugestiv SMS Fotbal pregateste un mini campionat la care va puteti inscrie pana la data de 30 noiembrie cand incepe efectiv campionatul.

Uitandu-ma pe regulamentul de joc nu pot sa spun decat ca e foarte interesant, mi-ar place sa vad o echipa de bloggeri din Prahova intrand in finale sau semifinale. Eu cum nu sunt pasionat de fotbal nu pot decat sa ii sustin si sa le ofer suportul meu daca se hotarasc sa intre in competitie.

„Conceptul de Multiplayer Social SMS Game este unul inedit, la care lucrez de un an de zile, timp în care nu am găsit nimic asemănător la nivel global. După lansarea în România doresc să introduc jocul acesta precum şi altele în alte ţări – am deja planuri pentru Europa, Asia, Africa şi America de Sud pentru jocul SMSminifotbal; pentru piata nord-americană am concepte diferite”, spune Dan Vîrtopeanu, fondator Grapes Games, care mai pregateşte alte două proiecte pentru începutul anului viitor.

Actiunile care sunt permise in timpul jocului sunt urmatoarele:

  • Pentru zona 1 (careu propriu): 1 pentru pasa scurta, 2 pentru pasa lunga, 3 pentru degajare, 4 pentru dribling
  • Pentru zona 2 (teren propriu): 1 pentru pasa scurta, 2 pentru pasa lunga, 3 pentru degajare, 4 pentru dribling
  • Pentru zona 3 (terenul adversarului): 1 pentru pasa scurta, 2 pentru sut, 3 pentru centrare, 4 pentru dribling
  • Pentru zona 4 (careul adversarului): 1 pentru pasa scurta, 2 pentru sut, 3 pentru centrare, 4 pentru dribling
  • Un gol poate fi marcat printr-un sut, o pasa care se termina cu un sut, un corner sau orice alta actiune care conduce la penalty.
Suna interesant nu?

One comment

Comments are closed.