Bannere pentru campania Michelin #anvelopedeiarna

Posted by

Din cate stiti, Blogal Initiative are o campanie despre promovarea sigurantei in trafic folosind anvelope de calitate. O campanie care are parte de mai multe cerinte in brief, printre care si punerea bannerelor pe bloguri. Bineinteles, exista 2 bannere si in brief, le-am folosit si eu in articolul meu de campanie aici. Dar trebuie sa recunoastem ca dimensiunile respective nu-s deloc apropiate de cele standard.

Asa ca am creat pentru mine, in primul rand, dar si pentru oricine altcineva care participa in campanie un miniset de bannere neoficiale de dimensiuni standard 468×60 px, 300×250 px si 125×125 px.

Le aveti mai jos si le puteti folosi, daca va plac, fara nici un fel de probleme:

Daca va plac, nu ma supar daca puneti o mentiune si catre mine. Le puteti lua cu click dreapta, save as…

UPDATE: Am gasit un banner si pe turatii.ro care s-ar putea sa fie conform cu caietul de identitate vizuala al Michelin:

MichelinWinter

Update 2: Am gasit si la Manafu un banner 728×90 px si l-am pus aici:

michelin_728x90

9 comments

 1. Vezi ca Michelin are un caiet de identitate vizuala pe care nu cred ca l-ai respectat si nu sunt ok bannerele 🙂

 2. Ah, la asta nu m-am gandit. Dar ai dreptate ca asa avem si noi la munca. O fi public pe undeva „caietul” respectiv?

 3. De obicei caietele de brand nu sunt publice, dar poti sa le ceri indicatiile sau, mai simplu, sa folosesti bannerele trimise de ei pentru campanie.

 4. Nu incape nici un banner din cele din campanie in sidebar, ma gandeam ca nu-s publice ca stiu cum arata nebunia aia cu sigla pusa intodeauna in pozitia x la y distanta de coltul z …

  Oricum si daca as cunoaste toate astea nu cred ca as reusii sa le fac pentru ca aia e treaba de profesionist. Am 2 prieteni care fac asa ceva dar nu o sa pot apela la ei.

 5. Pai atunci de ce te-ai bagat undeva unde nu stapanesti situatia? Mai mult o sa ii deranjeze pe cei de la M, mai ales pe art-director 😀

 6. For fun 🙂 Daca nu erau, am zis sa bag eu cateva, nu cele mai de calitate, nu cele mai bune, dar e ceva mai mult decat au oferit ei. Oricum nu cred ca castig asa ca nu cred ca e o mare problema articolul asta.

 7. Eu din cate am inteles trebuie utilizarea bannerelor in post, nu publicate ca bannere in sidebar.

 8. Da mah dar eu am pus asa ca sa se emotioneze juriu si sa imi dea mie premiu. Ce nu te prinzi. 🙂

 9. Vezi ca ai decapitat mascota -ntr-un banner…
  Saracul omulet michelin

Comments are closed.