Avem nevoie de pauze si experiente ca sa ne incarcam cu energie

Posted by

bmw_haotik_scx Aseara am apucat sa testez noul sistem SCX Digital despre care va spuneam ca mi l-am luat in urma cu cateva zile. Am concurat intr-o lupta pe viata si pe moarte pana pe la 1-2 noaptea alaturi de John si de Ana. Si, ca sa intelegeti cat de dura a fost lupta, BWM-ul din imagine nu mai are oglinzi, iar John a reusit sa avarieze doua masini, uneia dintre ele zburandu-i o roata.

Spre rusinea noastra (a baietilor), in majoritatea intrecerilor, pe locul 1 a iesit Ana. Am castigat si eu o singura data, mai mult datorita faptului ca Ana a uitat sa alimenteze si a ramas fara combustibil.

Dincolo de asta a fost o seara in care ne-am simtit excelent si ar fi tinut asa pana la 5-6 dimineata, daca nu m-ar fi rapus oboseala si nu consideram ca e bine sa am parte si de somn. Am dormit pana la 10 si ceva, iar de cand m-am trezit si pana acum am scris deja 3 articole. Cel de maine o sa va placa in mod cert, dar si cele pe care le voi publica in perioada urmatoare.

Concluzia, pe care o stiam de altfel, este ca avem nevoie de astfel de momente de relaxare pentru a ne putea incarca cu energie si a merge cu entuziasm mai departe. Si eu va spun sincer ca ma panichez in momentele cand vad ca se acumuleaza destul stres cat sa ma deranjeze si nu am astfel de ocazii de a iesi din cotidian si de face total altceva.

Ma gandesc ca pe viitor sa stabiliesc o zi pe saptamana, duminica cel ma probabil, in care sa stau si sa fac chestii care ma scot din rutina zilnica. Nu am uitat de lista mea de nebunii de facut in aceasta viata (o puteti consulta aici) si probabil ca va trebui sa incep sa mai fac din ele.

la_start_SCX_Digital_Haotik

 

4 comments

  1. O sa ai pe blog si filmulete cu asa ceva in curand. Vreau sa fac cateva in slow motion si chesti de genul acesta dar sa vedem cand am timp si de asta. Sunt atat de multe lucruri pe care vreu sa le fac…

Comments are closed.