Volvo Trucks – The Epic Split

Posted by

van damme epic split Cred ca deja l-a vazut toata lumea, pentru ca, cel putin in momentul de fata, clipul a ajuns la peste 17 milioane de vizualizari. Am vrut sa va spun despre el inca de zilele trecute, dar am fost foarte ocupat. Inainte insa sa va arat clipul, am un alt clip care mi-a placut foarte mult, un fel de teasing al evenimentului.

Oricum ideea celor de la Volvo mi se pare geniala. Inca imi pun intrebari daca este real sau nu, daca a existat un cablu de siguranta sau de cate duble s-au tras pana a iesit produsul final.

Din teasing pare sa fie totul pe real. Si nu stiu cate emotii a avut Van Damme, dar daca totul a fost „pe bune”, atunci cu siguranta realizatorii au avut. Va las sa vedeti intai un clip care nu a inregistrat un asa mare succes, dar care este la fel de interesant ca reclama in sine:

Despre reclama nu prea am ce sa va spun in plus. Mi se pare extraordinara ideea, dar si realizarea ei. Daca nu l-ati vazut inca, aveti mai jos clipul:

 

UPDATE: Ca tot ma intrebam eu ce e real si ce nu e real, poate vreti sa vedeti cine era la volanul camionului:

 

3 comments

  1. Haha. Vroiam să-ţi zic de faza cu Chuck Norris dar văd că ai găsit-o şi tu. Din ce am mai citit pe internet, se pare că e reală şi cică s-a tras din prima. Van Damme a fost legat într-adevăr cu ceva cabluri de siguranţă.

  2. Am citit si eu pe net cate ceva legat de asta. Ma gandeam ca nu poti sa pui un actor care valoreaza zeci de mii de dolari in pericol si fara a avea masuri de precautie.

Comments are closed.