Avem si pagina de Facebook a blogului

Posted by

Dupa multe negocieri cu cei de la Facebook, acestia au acceptat in cele din urma faptul ca Haotik si Dragos Schiopu sunt cam unul si acelasi lucru si mi-au schimbat numele intr-un final, din Haotik.ro in DragosSchiopu.ro. Teoretic, in urmatoarele 7 zile, fanii paginii vor fi intrebati daca li se pare inselator noul nume si probabil abia dupa aceea se va lua decizia finala de schimbare, dar nu am asa mari emotii in privinta aceasta.

Cei care nu i-au dat inca like, va invit sa ii dati like pentru a putea fi si mai bine informati despre textele pe care le scriu pe blog si despre alte activitati pe care le intreprind atat prin online, cat si in offline. De asemenea, am pus si un widget in partea dreapta, pentru a putea da like si cei care inca nu ma urmaresc si pe facebook.

Pagina este aceasta: https://www.facebook.com/DragosSchiopuRo/

Targetul meu, pana la finalul anului, este sa depasesc peste 10 mii de fani, o parte dintre cei care dadusera like vechii pagini, „Haotik.ro”, au putut vedea ceva activitate mai intensa in ultimele saptamani pe wall-ul paginii, asa ca probabil se asteptau la o revenire a prezentei mele pe facebook (ma refer strict la pagina, nu la profilul personal).

Sincer, chiar nu ma gandeam ca o sa reusesc, planul era ca duminica sa sterg pagina de Facebook „Haotik.ro” si sa creez una noua, de la zero, cu „DragosSchiopu.ro”. Era un fel de plan secundar, care ar fi fost oricum un plan interesant, avand in vedere ca eram curios cam care este cresterea si cat de repede as fi putut sa ajung din nou la peste 2-3 mii de fani. Stiu ca sunt niste oameni importanti care urmareau vechea pagina, dar si niste buni prieteni, asa ca pe de alta parte mi-ar fi parut rau sa-i pierd.

Intr-adevar, mai pot aparea surprize, cei de la Facebook sunt cu lupa pe mine in urmatoarele 7 zile, dar cum sunt un optimist convins, sunt sigur ca totul va fi bine. Oricum eram pregatit sa o iau de la zero, asa ca indiferent de ce se va intampla, viata, blogul si afacerea proprie merg inainte.

De fapt, asta as vrea sa va sfatuiesc azi, ca indiferent de lucrurile bune sau mai putin bune care se ivesc in viata voastra, sa le priviti mai detasati si sa stiti sa mergeti mai departe.