Aventura cu namol pe Valea Doftanei

Posted by

Sambata dupamiaza am iesit cu niste prieteni spre munte, si cum spre Sinaia ne gandeam ca e destul de multa aglomeratie, am ales sa mergem pe Valea Doftanei. Si asa a inceput aventura…

Intai ne-am racorit cu o baie rece in apele barajului Paltinu. Si cum bineinteles ca nu avem slipii la noi, a fost o baie facuta cu mult „tupeu” din partea noastra. Rugam persoanele aflate intamplator in zona, sa ne scuze goliciunea, dar era prea misto apa ca sa nu ne bucuram de ea.

Baraj Paltinu - Haotik si Cipak 06.05.2009

Apoi a urmat un drum de tara destul de pacatos. Si sa incheiat cu o baie de namol, atat pentru masina cat si pentru noi.

 

Dupa jumatate de ora in care ne-am dat noi seama ca de acolo doar tractorul ne mai scoate, bunul meu amic a plecat dupa ajutoare si noi am ramas, in linistea serii, asteptand pe cineva sa ne salveze.

Si am asteptat, si s-a inoptat, si s-a facut frig, si nici macar un batz de chibrit nu aveam la noi. Asa ca am cantat, am dansat, si ne-am distrat. Bineinteles initial fara muzica, am „cantat” eu, si apoi mi-am adus aminte ca am ceva muzica pe telefon.

Intai eu dansand de mama focului sub clar de luna.

 

Apoi o poza cu publicul spectator, direct din culcusul proaspat amenajat din fan.

 

In cele din urma pe la 11-12 noaptea au aparut si salvatorii nostri cu un IMS, si care ne-au scos din rahatul in care singuri ne bagasem.

Avem aici o poza cu noi si cu salvatorii nostri.

 

SI bineinteles cand am ajuns sus in sat, masina arata cam asa:

 

Iar noi aratam cam asa:

 

Totul s-a incheiat pe la 1-2 noaptea la Paralela 45 cu o ciorbica de burta si o binemeritata masa copioasa.

Ce ar mai fi de adaugat interesant e ca pe salvatorul nostru il cunoscusem cu cateva luni inainte, cand s-a hotarat brusc sa nu mai treaca pe portocaliu la semafor in Ploiesti, si loganul meu s-a atasat imediat de masina lui ce-a frumoasa. It was love.