Avertizare atac phisign Raiffeisen Bank – o noua metoda de phising

Posted by

Am primit o avertizare prin care imi explica ca banca nu imi cere nicodata parola si alte rahaturi, dupa care mai jos era un link. Eram sigur ca trebuie sa fie si un link. Nu de alta dar nu vad de ce m-ar avertiza banca cu care nu-mi doresc sa lucrez niciodata. M-am convins odata de servicile lor foarte eficiente, cand nu mi-au aprobat un credit, si dupa am auzit foarte multi oameni forbind numai de bine despre aceasta banca. Deci cum nu am cont, nu avem de ce sa primesc vreo avertizare.

Rahati astia de hoti se chinuie si ei, dar nu-i nimic, mai in fiecare seara mai vad un la stiri grup de 10-12 arestati, si asa ma bucur cand mai curata din ei. Sunt multi stiu, dar politia incet incet curata din ei. Ve-ti spune ca nu au nici o sansa, ca politisti sunt idioti, ca asa si pe dincolo. Si in america era Capone, era mafia italiana, chinezeasca, mexicana. Si? A tot saltat din ei pana a scazut criminalitatea. Deci se poate. Mai devreme sau mai tarziu vine randul la fiecare. Si sper ca peste 10 ani sa pot face afaceri online avand o rata de frauda mult mai mica decat in ziua de azi.

Pe de alta dupa atatea atacuri, banca aia chiar nu face nimic? De ce nu exista atacuri de phising la Banca Transilvania (acolo unde am eu internet banking)? Pentru ca au o securitate buna. Banca Raife…cacat nu poate sa faca si ea o securitate buna? Sau ii place sa se faca de rahat de fiecare data? Daca ati face un sistem calumea, nu cred ca ar mai fi atacuri phising, ca astia fac asfel de atacuri doar unde merge.

One comment

  1. Ai mare dreptate, avem banci cu o securitate jalnica. As mai aminti BRD si BCR … unde ai nevoie pana la urma de user si pass. La BCR insa chiar si intrat in cont nu prea poti face multe fara niste coduri. Nimic insa nu poate fi sigur !

Comments are closed.