OTV la fel de bun ca intotdeauna

Posted by

Nu stiu ce are lumea cu postul asta, eu nu ma uit cam la 2-3 zile maxim 5 minute la el si merita din plin distractia. De obicei citesc stirile de prin toate colturile, ma amuz, si trec mai departe.

De exemplu acuma in stanga Episodul 236 din elodia, in dreapta episodul 5 din jos labele de pe televiziunea poporului.

Astept cu nerabdare momentul in care ma voi uita simultan pe acelasi post la 4 episoade, ca de ecranul are patru colturi. Acuma vorbeste un dobitoc, nici nu stiu cum il cheama, Lazarov ca a zis el acuma. Macar daca o arata pe Magda stateam mai mult, ca pare o tipa de treaba, chiar daca e vai mama ei, varza cu creierii, tre sa recunoastem ca e mai putin penibila ca gagicile alea de ma roaga noaptea sa le sun sa raspund la nu stiu ce intrebare simpla si sa ma imbogatesc.

Cat despre televiziunea poporului, pai de cate ori iau pe cineva la ocazie, imi zice ba ca a vazut ca vine sfarsitul lumii la otv, ba ca a stat pana la 5 dimineata sa afle cine a omorat-o pe elodia, ba ca pizda masii, ca cu greu nu ma abtin sa nu rad.  Suntem un popor de IDIOTI si OTV ne reprezinta perfect. Asa ca ce rost are sa citesti o carte cand te poti cultiva privint la gunoiul televiziunilor romanesti, OTV.

Edit later: Luis Lazarus il cheama pe neimportantul ala de l-am botezat Lazarov. Nu-mi obosesc eu creierii cu persoane dastea importante din tembeliziuni.

One comment

  1. de cand le-am pus socrilor la tara DigiTv, sunt tot mai obositi. stau pana la 2 noaptea si se uita la Otv si cand mergem in vizita nu uita sa ne puna si pe noi la curent cu ce s-a mai intamplat pe acolo.

Comments are closed.