Baile Homorod (ziua 2)

Posted by

Prima parte a zilei am dedicat-o snowboarding-ului; si, desi partia nu este mare, asa cum v-am spus inca de ieri, s-au strans vreo 16 kilometri dupa cateva ore de dat fara pauza. In partea a doua a zilei, dupa o masa buna cu fripturica, am zis ca e musai sa lasam partia sa se odihneasca (mai ales ca plange din cauza temperaturilor crescute) si ne-am dus cateva ore la SPA, desi pentru mine doar piscina si bazinul cu apa sarata reprezentau o atractie.

Chiar daca partia nu ridica in vreun fel provocari pentru mine, bineinteles ca mi-am gasit eu cate ceva de facut, mai ales ca eram cam 10 oameni si de cele mai multe ori cand ma dadeam, nu aveam pe nimeni pe partie pana jos la teleschi. Am gasit cateva damburi sa le sar, am incercat si o margine a partiei, desi nu prea puteam lua viteza in zona respectiva, m-am dat si aproape drept pana in partea de jos prinzand viteza. Cu alte cuvinte m-am jucat si m-am bucurat de zapada, mai ales ca afara erau peste 15 grade. Mai aveam putin la un moment dat si m-as fi dat la bustul gol, ca doar o bluzita mai aveam pe mine si ochelarii de schi. Atentie, nu va dati fara ochelari, mai ales daca e soare puternic, ca e foarte periculos, mai periculos decat sa nu porti casca.

La SPA, s-a uitat receptionera la mine (probabil vazuse ce facusem toata ziua pe partie) si mi-a zis: „Sa stiti ca nu aveti voie sa sariti in bazin”. Bineinteles ca primul gand a fost de genul: „Las’, ca la plecare tot pot sa sar o data, ca nu prea are ce sa faca”, dar nu am sarit. M-am dat cateva ture, dupa care m-am bagat in bazinul cu apa sarata la 36 de grade. Nu am reusit sa-mi dau seama daca e incalzita sau e un izvor termal care o aduce la temperatura respectiva. Acolo m-am lasat pe spate sa plutesc si aproape am dormit in bazin, plutind la voia intamplarii, mai ales ca dupa o vreme eram singurul din bazin si stiam ca intr-adevar nu voi deranja pe nimeni.

Pe scurt, a fost o zi plina, dar si putin obositoare, insa recomand oricui vrea sa se relaxeze si sa se bucure de aer curat, sa viziteze zona atat vara, cat si iarna.

Baile Homorod - DragosSchiopu.ro

 

Comments are closed.