Banca ING – nota 10 pentru rapiditate.

Posted by

Am aflat aseara ca digipas-ul de la ING nu mai e 80 de ron si se da gratis la oferta. Asa ca azi dimineata la ora 9 eram la usa bancii. Nu au avut digipass-uri asa ca m-au trimis la alta filiala dar in rest in 10 minute aveam digipass-ul. Apoi la munca tot cateva minute a durat sa verific cardul la PayPal, sa vad codul pus in tranzactie de cei de la PayPal si sa finalizez tranzactia. Practic daca ai un card ING  Visa in maxim o ora poti avea si DigiPass-ul si contul de paypal verificat si banii din paypal in drum spre card.

Inca nu stiu cat vor face banii din PayPal spre card. Ar fi chiar culmea sa ajunga pe card pana termin eu de scris aceest post. Oricum am inteles ca dureaza cam maxim 2 zile la retragere.

Cat despre produsul Home Bank …. hmm aici nu pot sa ma pronunt inca pentru ca eram obisnuit cu cel similar de la Banca Transilvania, totusi mi se pare prea simplu si parca cam ciudat asa. Probabil o sa revin peste cateva zile cu noutati daca imi place sau  nu imi place. Ce nu imi place la el e faptul ca daca cineva stie userul meu si pune mana pe digipass are acces la contul meu. Ar fi fost ideeal sa fie si o parola langa PIN-ul digipass-ului.