Blogul este sau nu o responsabilitate

Posted by

Multi isi fac blog, si cauta ca prin blogul lor sa atraga atentia lumii, sa devina cunoscuti. Pun orice care e la mare cautare si la mare moda in internetul romanesc.

Citeam zilele trecute pe un blog cum sa construiesti un laser dintr-o lanterna si un led de la cd-rom. Mi-a placut foarte tare ideea si initial am vrut sa pun filmuletul si traducerea in romana a instructiunilor de constuire la mine pe blog. Porma m-am gandit ca poate il construieste vreun idiot de copil de 14-15 ani si arde retina la vre-un coleg la scoala sau cine stie ce tamplenii mai face cu el. Ideea era ca respectiva lanterna reusea sa aprinda o lumanare, etc. Deci era destul de puternic.

Bineinteles ca vor spune multi ca poti pune un text de genul Do not try at home (Nu incerca acasa) si gata. Dar oare un copil mai tampitel asa se gandeste la textul tau sau deja viseaza la periculoasa jucarie.

Ma intreb oare cati gandesc asa. Cati gandesc de 2 ori inainte de a posta ceva pe net sau pe blogul personal.  Deci parerea mea este ca a avea un blog personal este o responsabilitate si ca trebuie de 2 ori gandit inainte de a scrie ceva.

Oricum eu scriu destul de multe la furie, jignesc lumea, ma cert pe diverse forumuri, dar macar stiu ca nu pun la dispozitie materiale care ar putea ranii fizic pe cineva. Ca mandria daca e prea mare mai trebuie si ranita din cand in cand.

One comment

Comments are closed.