Bani disparuti din profitshare?

Posted by

emag-profitshare Odata cu noile schimbari in profitshare, exista foarte multi cativa care se vaita ca le-au scazut sumele de bani din balanta. Mie personal mi-au disparut doar 18 lei, pe care i-am regasit intr-o asigurare auto, care fusese initial la comisioane platite si acum se regaseste la comisioane anulate.

De asemenea, trebuie sa recunosc ca nu am idee de unde a aparut asigurarea respectiva, pentru ca nu am vazut-o vreodata in curs de aprobare si a aparut luna aceasta, dar nu in ultimele 7 zile. Adica oricum crescuse balanta cu acei 18 ron in mod oarecum ciudat si neasteptat.

profitshare

Acum, sincer, sunt curios de ce sume se plang altii ca le-au disparut si daca pot verifica cumva daca e vorba de asigurari sau alte produse conexe oarecum, pe care cei de la emag le revand. Ma gandesc si la ofertele de turism sau alte chestii de genul acesta, poate carti…

Asadar, daca nu e un mare secret, poate imi spuneti si mie despre ce sume este vorba.

7 comments

 1. Mai, mie mi-au aparut cativa lei… total nejustificat. Au disparut apoi la doar cateva zile.

  Personal, ma bucura noile schimbari, intrucat simplifica foarte mult procesul de plata.

 2. Luni seara (25 martie 2013) in jurul orelor 21:00 a fost un dans al sumelor din contul ProfitShare de la Castig Curent: intai mi-a crescut suma cu aproximativ 100 de lei dar in urmatoarele 60 de minute a tot scazut secvential cu diverse sume pana la suma initiala.

  Probabil se fac diverse verificari automate ale comisioanelor caci nu cred ca la ora respectiva statea cineva sa valideze comisioanele.

 3. Se castiga foarte putin din afiliat marketing, pentru a obtine 350 de ron adica suma care o poti ridica de la Emag trebuie calculat astfel: cei 350 reprezinta 3 la suta din vanzari
  faceti un calcul simplu: ? x 3%=350 Ron
  Adica vanzari de 11666,66 pe praful acesta!

Comments are closed.